27 / 04 / 2024

Motorola, uygun fiyatlı Moto G14 modelini tanıttı; İşte özellikleri ve fiyatı

Motorola, uygun fiyatlı Moto G14 modelini tanıttı; İşte özellikleri ve fiyatı

Akıllı telefon dünyasındaki rekabetin üst düzeyde olduğu günümüzde, uygun fiyatlı modeller arayan kullanıcılar için Motorola yine çözüm sunuyor. Ürettiği alt ve orta segment cihazlarla dikkat çeken Motorola, uygun fiyatlı ve yüksek performanslı yeni modeli Moto G14'ü tanıttı.



Motorola, rekabetin yoğun olduğu akıllı telefon pazarında alt ve orta segmentte uygun fiyatlı ve iyi performans sunan modelleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Son dönemde yükselişte olan şirket, kullanıcılarına uygun fiyatlı bir seçenek daha sunmak üzere Moto G14 modelini tanıttı.

Moto G14, ekran kısmında yapılan iyileştirmelerle geliyor. Cihaz, 6,5 inç büyüklüğünde Full HD+ (20:9) ekranla sahne alıyor. Diğer modellerin HD ekranla tanıtıldığı düşünüldüğünde, Moto G14'ün önemli bir oyuncu olarak öne çıkmayı hedeflediği görülüyor.

Cihazın işlemci koltuğunda Unisoc T616 yer alıyor. İşlemci, 2.0GHz hızında 2x Cortex-A75 ve 1.8GHz hızında 6x A55 çekirdeklerini içeren 12nm yonga setiyle güçlendirilmiş durumda ve ayrıca Mali-G57 MP1 grafik işlemcisi kullanılıyor. Moto G14, 5.000 mAh kapasiteli bir bataryadan beslenecek ve 15 W şarj desteği sunacak.

Kamera özellikleri açısından önceki modelle benzerlik gösteren Moto G14'nün arka panelinde 50 Megapiksel ana kamera bulunuyor ve bu kamera, 2 megapiksellik bir derinlik sensörüyle destekleniyor. Ön panelde ise 8 megapiksellik bir özçekim kamerası yer alıyor.

Moto G14, Dolby Atmos özellikli stereo hoparlörlere sahip ve 4 GB RAM ile 128 GB dahili depolama alanı sunuyor. Ayrıca microSD kart yuvası da mevcut, böylece depolama alanı ihtiyacını artırmak mümkün olacak.

Peki "uygun fiyat" etiketiyle tanıtılan Motorola Moto G14'ün fiyatı ne kadar olacak? İşte Motorola Moto G14 güncel fiyat listesi...

Motorola Moto G14 güncel fiyatı:

Ön satışta 90 dolar fiyat etiketiyle listelenen Moto G14, daha sonra 120 dolar seviyelerine çıkacak. Bu fiyatlandırma ile kullanıcılara uygun fiyatlı ve iyi performans sunan bir akıllı telefon seçeneği sunmayı hedefleyen Motorola, Moto G14 ile alt ve orta segmentte rekabeti kızıştıracak gibi görünüyor.

Bunu da gördük! Oyunseverlerin merakla beklediği Marvel’s Spider-Man 2, daha çıkmadan zamlandı!

Uygun fiyatlı Honor X6a tanıtıldı; İşte fiyatı ve özellikleri...

Vivo V29 Lite Türkiye'de ön satışa çıktı: İşte güncel fiyatı...


Geri Dön