Otomobil

Motoru ödüllü Ford Ecosport için acele edin! Ford bayilerinde uygun imkanları kaçırmayın! 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Üretim yeri romanya olan araç için fiyat araştırması yapılıyor. Ford Ecosport araçların detaylarını sizler için araştırdık.  indirim, kredi ve faiz avantajlarını kaçırmayın. Özellikleri ve fiyatları için haberimizi okuyunDaha fazla kontrol alanı sağlayan yapısıyla harika yol hakimiyeti sağlar

Hatasız sürüş keyfi

Elektrik Servo (EPAS) direksiyonun hassas manevra yeteneği çok dar alanlara bile park etmenizi basitleştirir. Daha fazla kontrol alanı sağlayan yapısıyla harika yol hakimiyeti sağlar.Yüksek performans EcoSport, senenin Uluslararası Motoru ödülünü üst üste altı kez kazanan 1.0 litrelik EcoBoost benzinli motor.  125PS güç sağlayan seçeneğiyle, yüksek performans sunar 1.0 litre kategorisinin kazananı.Ergonomi ve akıllı tasarımın buluşması
Yeni Ford EcoSport’ta bulunan fonksiyonların her biri yolculuklarınızın daha neşeli ve emniyetli olmasını sağlamak için dizayn edilmiştir. 

Şık, Güçlü ve Sportif Tasarım

Yeni EcoSport tam manasıylA bir SUV ve katiyyen bir mukavemet duygusu oluşturuyor. Keskin hatları ve zarif, çağdaş görünümü bu arabayı şık ve sofistike hale getirerek gittiği her yerde fark oluşturuyor. Ford EcoSport renk seçenekleri ile stilini yansıt

 

 

Ford SYNC devamlı bağlantıda olmanızı ve sesli konuşarak veya 8 inç renkli dokunmatik ekranı ile telefonunuzu, müziği ve bazı araç içi fonksiyonları kontrol altına alamamızı sağlar. 675 watt'lık B&O PLAY ses sistemi ise, tam 10 premium hoparlör ile zengin, güçlü bir ses deneyimi sunar.  Dört yönde ayaryapabildiğiniz ısıtmalı koltuklar ve direksiyon gibi hassasiyetler sayesinde direksiyon başına her geçtiğinizde rahatlatıcı olduğu kadar güvenli Daha kontrollü fren sağlayan gelişmiş sistemler Anti blokaj fren sistemi (ABS) ve elektronik fren kuvveti dağıtım sistemi beraber çalışarak, daha etkin fren yapılmasını sağlar.

Bagaj hacminizi kendinize göre ayarlayın

EcoSport beş kişilik oturma sistemine 356 litre hacme sahip bagaj genişliği sunar. İki kişilik oturma düzeninde ve arka koltuklar yatma konumuna alındığında  ise 1.238 litre kapasiteli bir bagaj alanı sunar.

Olmak istediğiniz yer

Ford EcoSport, ergonomik iç mekanı, şık dizaynı ve teknolojik detayları ile benzeri olmayan bir konfor sunuyor.
Yükseltilmiş oturma ayarı, çevrenizi rahatça görmenizi sağlıyor. Elektronik Otomatik Klima, Yağmur algılama, Otomatik Kararan İç yan Aynalar, Otomatik Yanan Farları ve 8’’ Renkli Dokunmatik Ekran ile Ford SYNC gibi birçok gelişmiş teknoloji tüm detaylarla ilgilenirken sürüş keyfinizi çoğaltıyor. 

• 8’’ Renkli Dokunmatik Ekranlı Ford SYNC programı ile araç içi bilgi-eğlence fonksiyonu
• Hassas sıcaklık kontrolü • Azalan doğal ışığı algılayıp otomatik devreye giren farlar
 • Daha fazla görüş için yükseltilmiş koltuk konumu

 

FORD ECOSPORT 13 OCAK 2023 FİYAT LİSTESİ

2022        Style       SUV      1.0L EcoBoost       Benzin     682.000 TL
                                                  125PS  

2022       ST-Line    SUV      1.0L EcoBoost      Benzin      772.900 TL

                                                    125PS

 

 

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 13 Ocak 2023 tarihinde saat :20:50'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.79 Türk Lirası, euro 20.35 Türk Lirası, altının gramı ise 1158 Türk Lirası değerinde.

 

Honda CR-V SUV'un tadını aldıracak! Honda CR-V Ocak ayı fiyatı ne kadar?  13 Ocak 2023 fiyat listesi

Hibriti yaşatan araba Honda HR-V e:HEV ! Büyük imkanları sakın kaçırmayın! 12 Ocak 2023 fiyat listesi

 Ford Puma'da Yüzde 2 kampanya imkanını kaçırmayın! 12 Ocak 2023 fiyat listesi