28 / 04 / 2024

Motto Mimarlık’a World Architecture Community Awards’dan  2 ödül!

Motto Mimarlık’a World Architecture Community Awards’dan  2 ödül!

Motto Mimarlık tarafından tasarlanan “Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörlük Ek Binası” projesine iki ödül birden verildi. 



Motto Mimarlık tarafından tasarlanan “Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörlük Ek Binası” projesi World Architecture Community tarafından verilen ödüllerde, 26. proje döngüsünde iki ödülü aldı. 

 

Proje Amerika, Brezilya, Japonya, Hindistan ve Türkiye gibi farklı ülkelerden birçok projenin katıldığı, 2006 yılından bu yana World Architecture Community tarafından düzenlenen WA Awards kapsamında, “Tasarlanmış Proje” kategorisinde jüri üyelerinin ve daha önce WA Awards ödülü almaya hak kazanmış üyelerin oylamaları ile ödüle layık görülürken, WA Community üyelerinin oylarıyla ikinci bir ödülün sahibi oldu. 

 

Mimari ve iç mimari projesi Motto Mimarlık tarafından tasarlanan OKÜ Rektörlük Ek Binası Osmaniye’de yükseliyor. .Yeni rektörlük binası, mevcut hizmet binasının yanında, kampüsün iki ana girişinin merkezinde, hem taşıt hem de yaya trafiğiyle kolay erişilen bir noktada bulunuyor. 


Geri Dön