29 / 04 / 2024

Mozilla Firefox’un kurucu ortağı Blake Ross, New York'tan 251 milyon TL'ye ev aldı!

Mozilla Firefox’un kurucu ortağı Blake Ross, New York'tan 251 milyon TL'ye ev aldı!

Web tarayıcısı Mozilla Firefox’un kurucularından biri olan Blake Ross, yeni bir gayrimenkul yatırımına imza attı ve New York'ta yer alan çevre dostu bir rezidanstan ev aldı. Ross, 233 metrekarelik eve 251 milyon TL (8,25 milyon dolar) ödedi. İşte o evin özellikleri...



38 yaşındaki yazılım mühendisi ve Web tarayıcısı Mozilla Firefox’un kurucularından biri olan Blake Ross, New York’un Soho mahallesinde bulunan 565 Broome St. apartman dairesinin sahibi oldu. Söz konusu daire, İtalyan mimar Renzo Piano'nun imzasına sahip. 

233 metrekare büyüklükte olan rezidans, 3 yatak odasına sahip ve 24'üncü katta bulunuyor. Daire, şehir silüetiyle Hudson Nehri’nin manzarasını barındırıyor. 

Mozilla Firefox’un kurucu ortağı Blake Ross, New York tan 251 milyon TL ye ev aldı!

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; lüks bina çevre dostu olarak ön plana çıkıyor. Söz konusu binanın sahipleri arasında özel çatı havuzu, özel asansör ve üç terası yer alan çatı katı için 1,1 milyar Türk Lirası (36,4 milyon dolar) ödeyen Uber kurucu ortağı Travis Kalanick de bulunuyor. 

Donald Trump'ın yeğeni Mary Trump'ın da binadan 213 milyon Türk Lirası'na (7 milyon dolar) bir pay satın aldığı biliniyor.

Raporlara göre diğer alıcılar arasında, bina hala inşaat halindeyken yaklaşık 335 milyon Türk Lirası bedele (11 milyon dolar) iki ayrı ünite alan Sırp tenis yıldızı Novak Djokovic de yer alıyor. 

Mozilla Firefox’un kurucu ortağı Blake Ross, New York tan 251 milyon TL ye ev aldı!

Web tarayıcısı Mozilla Firefox’un kurucularından biri olan Blake Ross’un, yeni evi, anahtarlı asansör erişimiyle geniş bir fuaye alanına açılıyor ve açık bir şef mutfağı, spa benzeri banyo ile küvet ve gömme dolap içeren bir ana yatak odası süiti de yer alıyor. 

Binada sunulan imkanlar arasında kulvarlı havuz, buhar ve sauna odası, yoga odası ve spor salonuna ek olarak; çocuk oyun odası, peyzajlı salon, Amerikan bar ve bir kütüphane de bulunuyor. 

Serenay Sarıkaya gayrimenkul kraliçesi çıktı! Bakın hangi ilde, ne yatırımı var!

5 milyon TL'lik evin kira getirisi 25 bin TL! Ev alıp kiraya vermek mantıklı mı?

Ege Yapı GYO oluyor! SPK'dan izin çıktı!


 


Geri Dön