19 / 05 / 2024

MPR, 5 yeni müşteri ve 2 büyük proje ile dikkat çekiyor!

MPR, 5 yeni müşteri ve 2 büyük proje ile dikkat çekiyor!

MPR Pazarlama Halkla İlişkiler, Doğtaş, AB Holding, Ülker Golf, Bayındır Hastaneleri ve IGLO 'ya iletişim danışmanlığı hizmeti vermeye başladı...



Sektörlerinde öncü konumdaki Doğtaş, AB Holding, Ülker Golf, Bayındır Hastaneleri ve IGLO, iletişim danışmanlığı hizmetini MPR 'dan almaya başladı. MPR Pazarlama Halkla İlişkiler Yönetim Kurulu Başkanı Meral Saçkan, “Müşteri portföyümüze baktığımda hep şanslı olduğumuzu düşünürdüm. Portföyümüze katılan hepsi kendi alanındaki öncü şirketler bu düşüncemi doğrular nitelikte ” dedi. MPR, aynı zamanda Türkiye Perakendeciler Federasyonu 'nun geleneksel ‘Yerel Zincirler Buluşuyor ' etkinliği ve Tekno İnşaat 'ın ‘25. Yıl kutlaması ' projelerine de dönemsel iletişim hizmeti vermeye başladı.

Daha katma değerli hizmetler sunarak büyüme stratejisi içinde olduklarının vurgulayan Saçkan, 2010 yılında tarihinin en büyük yatırımı yaparak yeni ofis binasına taşındıklarını hatırlatarak şunları söyledi; “2011 yılına umutla bakıyoruz, krizin ertesi yılı İstanbul 'un en güzel ofis binalarından Koza Plaza 'da kendi ofis binamıza sahip olduk. Burada yüksek motivasyonla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Basit organizasyon yapımızı koruyarak, müşteri başı verimliliğe odaklanmayı sürdüreceğiz. Mükemmel insan kaynaklarımızı elde tutmak da büyüme planımızın olmazsa olmazı. ”

MPR 'ın kuruluş yılı olan 1994 'de bu güne 17 yıldır sektörde öncü olduğunun altını çizen MPR Pazarlama Halkla İlişkiler Yönetim Kurulu Başkanı Meral Saçkan, yeni müşterilerin verdiği güçle bir çok yeniliğe imza atmayı sürdürmeyi amaçladıklarının altını çizdi.

 


Geri Dön