12 / 05 / 2024

MSB Konya'da FOB uçak park apronu restore ettirecek!

MSB Konya'da FOB uçak park apronu restore ettirecek!

Milli Savunma Bakanlığı, Konya Hava Alanı FOB Uçak Park Apronu Restorasyonu b tipi masraf tahmini hazırlanması müşavir mühendislik hizmetleri işi için belli istekliler arasında ihale düzenledi



Milli Savunma Bakanlığı, Konya Hava Alanı FOB Uçak Park Apronu Restorasyonu b tipi masraf tahmini hazırlanması müşavir mühendislik hizmetleri işi için, belli istekliler arasında ihale düzenledi.

Detaylar şöyle:

BELLİ İSTEKLİLER ARASI İHALE İLANI
Milli Savunma Bakanlığından:
KONYA HAVA ALANI FOB UÇAK PARK APRONU RESTORASYONU B TİPİ MASRAF TAHMİNİ HAZIRLANMASI MÜŞAVİR MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ İŞİ İÇİN, 4734 SAYILI YASANIN 3 (C) MADDESİ MUAFİYETİ KAPSAMINDA, 6095 SAYILI YASA VE 6/7543 VE 7/2864 SAYILI KARARNAMELER ESASLARI İLE MSY.: 202-5 (C) SAYILI NATO GÜVENLİK YATIRIMLARI HİZMETLERİ YÖNERGESİ UYARINCA ÖNERİ KABUL EDİLECEKTİR.
1. İSTEKLİ OLAN FİRMALARIN BU İŞ İÇİN HAZIRLANMIŞ OLAN ÖNDUYURUYU, HER İŞ GÜNÜ 10:00-11:00 SAATLERİ ARASINDA, BİR DİLEKÇE İLE BAŞVURARAK, AŞAĞIDA YAZILI ADRESTEN ELDEN ALMALARI VE ÖNDUYURUDA İSTENEN BELGELERİ HAZIRLAYARAK, EN GEÇ 14 KASIM 2011 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 11:00E KADAR MSB İNŞ. EML. VE NATO GÜV. YAT. D. BŞK.LIĞI BAKANLIKLAR/ANKARA ADRESİNE TESLİM ETMİŞ OLMALARI GEREKMEKTEDİR.
2. ÖNDUYURU İÇİN BAŞVURULARIN ŞAHSEN VEYA YETKİLİ TEMSİLCİLER TARAFINDAN YAPILMASI ZORUNLUDUR (DİLEKÇE, VEKALETNAME İLE BİRLİKTE).
ADRES:
MSB İNŞ. EML. VE NATO GÜV. YAT. D. BŞK.LIĞI
İHALE VE SÖZLEŞME İŞLEM YÖNETİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
NATO İHALE İŞLEM KISMI TLF: 402 61 00 (42 12)
BAKANLIKLAR/ANKARA
8095/1-1

 Detaylı bilgi için tıklayın


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com


Geri Dön