28 / 07 / 2024

MSB Konya'da FOB uçak park apronu restore ettirecek!

MSB Konya'da FOB uçak park apronu restore ettirecek!

Milli Savunma Bakanlığı, Konya Hava Alanı FOB Uçak Park Apronu Restorasyonu b tipi masraf tahmini hazırlanması müşavir mühendislik hizmetleri işi için belli istekliler arasında ihale düzenledi


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Milli Savunma Bakanlığı, Konya Hava Alanı FOB Uçak Park Apronu Restorasyonu b tipi masraf tahmini hazırlanması müşavir mühendislik hizmetleri işi için, belli istekliler arasında ihale düzenledi.

Detaylar şöyle:

BELLİ İSTEKLİLER ARASI İHALE İLANI
Milli Savunma Bakanlığından:
KONYA HAVA ALANI FOB UÇAK PARK APRONU RESTORASYONU B TİPİ MASRAF TAHMİNİ HAZIRLANMASI MÜŞAVİR MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ İŞİ İÇİN, 4734 SAYILI YASANIN 3 (C) MADDESİ MUAFİYETİ KAPSAMINDA, 6095 SAYILI YASA VE 6/7543 VE 7/2864 SAYILI KARARNAMELER ESASLARI İLE MSY.: 202-5 (C) SAYILI NATO GÜVENLİK YATIRIMLARI HİZMETLERİ YÖNERGESİ UYARINCA ÖNERİ KABUL EDİLECEKTİR.
1. İSTEKLİ OLAN FİRMALARIN BU İŞ İÇİN HAZIRLANMIŞ OLAN ÖNDUYURUYU, HER İŞ GÜNÜ 10:00-11:00 SAATLERİ ARASINDA, BİR DİLEKÇE İLE BAŞVURARAK, AŞAĞIDA YAZILI ADRESTEN ELDEN ALMALARI VE ÖNDUYURUDA İSTENEN BELGELERİ HAZIRLAYARAK, EN GEÇ 14 KASIM 2011 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 11:00E KADAR MSB İNŞ. EML. VE NATO GÜV. YAT. D. BŞK.LIĞI BAKANLIKLAR/ANKARA ADRESİNE TESLİM ETMİŞ OLMALARI GEREKMEKTEDİR.
2. ÖNDUYURU İÇİN BAŞVURULARIN ŞAHSEN VEYA YETKİLİ TEMSİLCİLER TARAFINDAN YAPILMASI ZORUNLUDUR (DİLEKÇE, VEKALETNAME İLE BİRLİKTE).
ADRES:
MSB İNŞ. EML. VE NATO GÜV. YAT. D. BŞK.LIĞI
İHALE VE SÖZLEŞME İŞLEM YÖNETİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
NATO İHALE İŞLEM KISMI TLF: 402 61 00 (42 12)
BAKANLIKLAR/ANKARA
8095/1-1

 Detaylı bilgi için tıklayın


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com


Geri Dön