İş Fırsatları

MSB ve MSÜ personel alımı başvuru sonucu ekranı! Peş peşe açıklandı! Şimdi bakın, sınavı kaçırmayın!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ve Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) için sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçları resmen açıklandı. MSB ve MSÜ personel alımı başvuru sonucu ekranı! Peş peşe açıklandı! Şimdi bakın, sınavı kaçırmayın!  Bakanlık tarafından MSB ve MSÜ sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından, sınav tarihi merakla araştırılmaya başlandı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ve Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) için sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçları resmen açıklandı. 

Bakanlık tarafından MSB ve MSÜ sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından, sınav tarihi merakla araştırılmaya başlandı.

MSB ve MSÜ bünyesinde istihdam edilmesi amacıyla personel alımı başvuruları 2 Aralık ve 31 Aralık 2022 tarihlerinde alınmıştı. 

MSB ve MSÜ personel alımı başvuru sonucu ekranı! Peş peşe açıklandı! Şimdi bakın, sınavı kaçırmayın!

NTV'de yer alan habere göre; MSB tarafından konuya ilişkin bir son dakika açıklaması yapıldı. Gerçekleştirilen açıklamada, "Millî Savunma Bakanlığı ve Millî Savunma Üniversitesine Sözleşmeli Personel Temini Ön Başvuru Sonuçları Duyurusu yayımlandı. Detaylı bilgiye https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden ulaşabilirsiniz" ifadeleri kullanıldı.

5.550 kişinin sözlü sınava alınacağı ve 550 kişinin atamasının gerçekleştirileceği Milli Savunma Bakanlığı ve Milli Savunma Üniversitesi sözleşmeli personel alımı kapsamında; en düşük başvuru puanı 57,20302 puanla Destek personeli İstanbul berber kadrosundan oldu. 

MSB ve MSÜ personel alımı başvuru sonucu ekranı! Peş peşe açıklandı! Şimdi bakın, sınavı kaçırmayın!

MSB VE MSÜ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI TARİHLERİ 2023 

Millî Savunma Bakanlığı ve Millî Savunma Üniversitesinde istihdam edilmek üzere Sözleşmeli Personel Temini faaliyeti 06 Şubat - 10 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 

Başvurusu kabul edilen adaylardan, alım gerçekleştirilecek her unvan için kadro sayısının 10 katı aday ilgili KPSS puan türüne göre en yüksek puandan başlanarak, taban puanları belirlendi. 

Son sıradaki adayla eşit puan alan adayların da sözlü sınava gireceği belirtildi. 

Adayların, sözlü sınav için sorgulama sayfasında belirtilen tarih ve saatte Millî Savunma Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sosyal İşler Daire Başkanlığı Eğitim Merkezinde (Emniyet Mahallesi, Celal Bayar Blv. 77-A, 06560 Yenimahalle / ANKARA ) hazır olması gerekiyor. 

Belirtilen tarihte sınav merkezinde olmayan adaylar sınava giriş haklarını kaybedecek. 

Arabası olana bir kötü haber daha! Büyük zam geldi! O fiyatlar tek tek açıklandı!

Aile destek ödemesi 1250 TL yattı mı, ne zaman yatacak? Yeni ay sosyal destek ödemelerine zam geldi mi?

Asgari ücrete ara zam gelir mi? Peş peşe gelen açıklamalar şaşkına çevirdi! Şimdi bakın! 

Aile Bakanlığından resmen Şubat 2023 müjdesi geldi! Bu paralar hesaplara peş peşe yatırıldı! Aman kaçırmayın