Proje Güncel

MSY Nefes ev fiyatları Ekim 2022!

MSY Yapı imzasıyla İstanbul'un değerlenen bölgelerinden Pendik'te inşa edilen MSY Nefes projesinde 3 blok bulunuyor. MSY Nefes projesinde yer alan evlerin fiyatları ne kadar? İşte MSY Nefes ev fiyatları Ekim 2022! Proje, havadar ve yüksek konumuyla dikkat çekiyor

MSY Yapı tarafından İstanbul'un değerlenen bölgelerinden Pendik'te inşa edilen MSY Nefes projesi, Aydos Ormanı’nın yanı başında yükseliyor. Proje, havadar ve yüksek konumuyla dikkat çekiyor. 

 

MSY Nefes projesi toplam 3 blok halinde inşa ediliyor ve Adalar ile Marmara Denizi manzaralı konutlarıyla ön plana çıkıyor. 

7 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen MSY Nefes projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

Peki MSY Nefes projesinde yer alan evlerin fiyatları ne kadar? İşte MSY Nefes ev fiyatları Ekim 2022!

Yüzde 60'ı yeşil alana ayrılan MSY Nefes projesinde kapalı spor alanları, çok amaçlı basketbol sahaları, kafeler, mini futbol ve voleybol sahaları, fitness salonu ve dinlenme mekanları, tematik çocuk oyun alanı, barbekü alanı, açık yüzme havuzu ve yürüyüş yolları gibi çeşitli sosyal donatı alanları bulunuyor. 

MSY Nefes, sahil yoluna, okullara, hastanelere deniz ulaşımına ve toplu taşıma kanallarına yakın konumda yükseliyor. Projede 49 adet 2 oda 1 salon, 133 adet 3 oda 1 salon, 8 adet 4 oda 1 salon, 4 adet 4 oda 1 salon dubleks, 1 adet 5 oda 1 salon dubleks konut bulunuyor. Toplam 195 adet konutun yer aldığı MSY Nefes'te fonksiyonel mimari tasarım dikkate alınıyor. 

 

Maviyle yaşamak isteyenlere yüksek tavanlara sahip çatı dubleks ev, yeşille iç içe olmayı isteyenlere de bahçeli konut sahibi olma seçenekleri sunulan MSY Nefes projesi, merkezi konumuyla dikkatleri topluyor. 

Projedeki 2 oda 1 salon dairelerin 68 ila 76 metrekare; 3 oda 1 salon konutların büyüklükleri ise 83 ile 91 metrekare arasında değişiyor. 

MSY Nefes fiyat Ekim 2022

MSY Nefes projesinde yer alan konutların fiyatları araştırılıyor. MSY Nefes projesinde yer alan dairelerin güncel fiyatları şu şekilde: 

2 oda 1 salon konut: 3 milyon 225 bin Türk Lirası'ndan,

3 oda 1 salon konut: 3 milyon 600 bin Türk Lirası'ndan başlıyor.

Web: http://msyyapi.com.tr/msynefes2/

Sinpaş Time fiyat listesi Ekim 2022! 

Benesta Acıbadem konut fiyatları Ekim 2022! 

Cer Loft fiyat listesi Ekim 2022!