Yeni Projeler

MSY Nefes'te yüzde 50 peşin kalanı kredi fırsatıyla! Bu haftaya özel fırsatı kaçırmayın!

MSY Yapı imzasıyla İstanbul'un değerlenen bölgelerinden Pendik'te inşa edilen MSY Nefes projesindeki konutlar içerisinde bahçe kullanım katlarda bu haftaya özel 50 peşin kalanı kredi fırsatıyla satışa sunuluyor. MSY Nefes projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? Proje, havadar ve yüksek konumuyla dikkatleri üzerine çekiyor

MSY Yapı'nın İstanbul'da değerlenen bölgelerinden Pendik'te inşa ettiği MSY Nefes projesi, Aydos Ormanı’nın yanı başında yükseliyor. Proje, havadar ve yüksek konumuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

MSY Nefes projesi toplam 3 blok halinde inşa ediliyor. Adalar ile Marmara Denizi manzaralı konutları ile ön plana çıkan projede bu haftaya özel bahçe kullanım katlarda yüzde 50 peşin kalanı kredi fırsatıyla satışa sunuluyor.

MSY Nefes projesi, 7 bin metrekarelik alanda hayata geçirilirken 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

Peki MSY Nefes projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte MSY Nefes ev fiyatları Şubat 2023!

MSY NEFES PROJESİ SOSYAL KULLANIM ALANLARI!

Yüzde 60'ı yeşil alan olan, MSY Nefes projesinde kapalı spor alanları, çok amaçlı basketbol sahaları, kafeler, mini futbol ve voleybol sahaları, fitness salonu ve dinlenme mekanları, tematik çocuk oyun alanı, barbekü alanı, açık yüzme havuzu ve yürüyüş yolları gibi çeşitli sosyal donatı alanları yer alıyor.

MSY Nefes projesi, sahil yoluna, okullara, hastanelere deniz ulaşımına ve toplu taşıma kanallarına yakın konumda yer alıyor.

Projede 49 adet 2 oda 1 salon, 133 adet 3 oda 1 salon, 8 adet 4 oda 1 salon, 4 adet 4 oda 1 salon dubleks, 1 adet 5 oda 1 salon dubleks konut bulunuyor. Toplam 195 adet konutun yer aldığı MSY Nefes'te fonksiyonel mimari tasarım dikkate alınıyor. 

Mavi ile iç içe yaşamak isteyenlere yüksek tavanlara sahip çatı dubleks ev, yeşille iç içe olmayı isteyenlere ise bahçeli konut sahibi olma seçenekleri sunan MSY Nefes projesi, merkezi konumuyla en çok tercih edilmesi arasında yer alıyor. 

Projede 2 oda 1 salon daireler 68 ila 76 metrekare; 3 oda 1 salon konutlar ise 83 ile 91 metrekare arasında değişmekte.

Ayrıntılı bilgi için: https://msyyapi.com.tr/

MSY Nefes ev fiyatları Ekim 2022!

MSY Nefes satılık daire fiyatları Ekim 2022!

 

MSY NEFES ŞUBAT 2023 FİYAT LİSTESİ 

MSY Nefes projesinde yer alan konutların fiyatları merak edilip araştırılıyor.  MSY Nefes projesinde yer alan dairelerin Şubat 2023 fiyatları şu şekilde: 

2 oda 1 salon konut: 3 milyon 300 bin TL

3 oda 1 salon konut: 3 milyon 500 bin TL

4 oda 1 salon konut: 7 milyon TL