İhale

Mudanya Belediyesi Bursa'da arsa satacak! Arsa almak isteyenler dikkat!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Bursa Mudanya'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 15 Şubat 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.Söz konusu arsa 2 bin 319 metrekare alana sahip

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Bursa Mudanya'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 2 bin 319 metrekare alana sahip.

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan söz konusu ihale ilanına göre satışa çıkarılan arsa Bursa ili, Mudanya ilçesi Mürsel Mahallesi, Kazancılar Mevkiinde yer alıyor.

Satışa çıkarılan arsanın muhammen bedeli 17 milyon 394 bin 150 TL, geçici teminat bedeli ise 521 bin 824 TL olarak belirlendi.

Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 15 Şubat 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığından:

1-Aşağıdaki tabloda tapu bilgisi, ihale saati, muhammen bedeli ve geçici teminat miktarı belirtilen mülkiyeti belediyemize ait taşınmaz 15.02.2023 tarihinde, saat 15.00’da 2886/36. mad.(Kapalı teklif usulü) ile satışa çıkarılacaktır.
2-İhaleye katılacaklardan istenen belgeler aşağıdaki tabloda belirtilmiştir


3-İhaleye katılacak istekliklerin 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 37. maddesinde belirtilen şekle göre tekliflerini hazırlaması gerekmektedir. Aksi halde Kanun gereği teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.
4-İstekliler 2886 sayılı Kanun’un 37.maddesine göre hazırladıkları teklifleri en geç ihale günü saat 12.00’a kadar belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne teslim etmeleri veya taahhütlü olarak posta ile göndermeleri gerekmektedir. Ancak postada meydana gelebilecek gecikmeler ile telgraf, faks veya internet üzerinden yapılan başvurular ihale komisyonunca kesinlikle kabul edilmeyecektir. (Mudanya Belediyesi Posta Adresi: Şükrüçavuş Mah. Mustafakemalpaşa Cad. No:10 Mudanya/BURSA)
5-İhaleye iştirak edecek isteklilerin ihale gün ve saatinde Mudanya Belediyesi hizmet binası encümen toplantı salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.
6-İhale şartnamesi belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nde ücretsiz görülebileceği gibi yine aynı yerden 750,00 TL bedel karşılığında satınalınabilir.
7-Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden taşınmaz hakkında teknik bilgi alınabilir.
8-İdare ihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte serbesttir

O ilde 2 adet arsa satılıyor! İhalesi 14 Şubat'ta! Arsa alacaklar hemen bakın!

O ilde 8 adet arsa satılıyor! 80 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Milli Emlak 60 bin 500 TL'ye imarlı arsa satacak! Bu fırsatı kaçırmayın!