02 / 05 / 2024

Mudanya'da Kentsel Tasarım Projesi için sahil şeridi kapatıldı!

Mudanya'da Kentsel Tasarım Projesi için sahil şeridi kapatıldı!

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, İskele Meydanı ile Mütareke Müzesi arasındaki bölümün tel örgülerle çevrilmesiyle ilgili vatandaşlardan gelen şikayet ve eleştiriler üzerine, açıklama yapma gereği duyduklarını, Mudanya Sahil Projesi'nin Büyükşeh



Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, İskele Meydanı ile Mütareke Müzesi arasındaki bölümün tel örgülerle çevrilmesiyle ilgili vatandaşlardan gelen şikayet ve eleştiriler üzerine, açıklama yapma gereği duyduklarını, Mudanya Sahil Projesi'nin Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütüldüğünü vurguladı. Başkan Türkyılmaz, Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya sahilinde gerçekleştirilmesi planlanan "Güzelyalı Feribot İskelesi-Mudanya Balıkçı Barınakları Arası Sahil Bandı Kentsel Tasarım Projesi'nin yaz ayları öncesinde yapılmasının vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandığını belirtti. 


"ETAP ETAP YAPILSAYDI" 

Başkan Türkyılmaz, "Sahil şeridinin tel örgülerle kapatılmasıyla ilgili vatandaşlarımızdan çok sayıda şikayet aldık. Projeyi yürüten Büyükşehir Belediyesi'nin müteahhidi vatandaşlarımızın can güvenliği için elbette önlem alacak, ancak uygulama etap etap yapılsaydı, hem yaz aylarında vatandaşlarımız kordonda rahatça yürüyüş yapabilecekti, hem de görüntü kirliliği olmayacaktı. Vatandaşların bu konudaki rahatsızlığını en aza indirgemek için Büyükşehir Belediyesi ile görüşmelerimiz devam ediyor" diye konuştu. 


Geri Dön