29 / 04 / 2024

Müdür ve müdür yardımcısı atama sonuçları belli oldu mu?

Müdür ve müdür yardımcısı atama sonuçları belli oldu mu?

Müdür ve Müdür yardımcılığı Atama Sonuçları 2023 için beklenen açıklama yapıldı. Yönetici atama sonuçları açıklayan şehirler belli oldu. MEB yönetici atama sonuçları sorgulama ekranı ve atama kararlar neler?



Müdür ve müdür yardımcısı atama sonuçları, ilk defa yeniden yönetici atama sonucu sorgulama ekranı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl oldukça geciken Müdür - Müdür yardımcılığı atama sonuçları için beş ilde duyuru açıklanarak yayımlandı.

Okullara ilk defa müdür ve müdür yardımcısı ataması için yapılan sonuçlar kademeli olarak açıklanırken şu zamana kadar Adana, Sivas, Tokat, Bayburt ve Osmaniye illerinde yer alan okullar için yapılan atamalar ilan edildi. Diğer iller için de bu hafta içerisinde sonuçların kademeli olarak açıklanması bekleniyor. Söz konusu sonuçlar her ilde yer alan o ilin Milli Eğitim Bakanlığı il müdürlükleri üzerinden açıklanıyor.

YÖNETİCİ ATAMA SONUÇLARI AÇIKLAYAN İLLER HANGİLERİ?

usakgundem.com'da yer alan habere göre; Buna göre beş ilde sonuçlar açıklanırken okullara ilk defa, yeniden atanan yöneticiler, müdür ve müdür yardımcısı listesi belli oldu. Sonuçların açıklandığı 5 il ise şöyle sıralandı: Adana, Sivas, Tokati, Bayburt, Osmaniye.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından şehirlerin aşamalı olarak açıklanacağı kaydedilirken tekrar sorgulama yaparak yaşadığınız şehirdeki sonuçların açıklanıp açıklanmadığını takip edebilirsiniz. Söz konusu sonuçlar her ilin kendi MEB il müdürlükleri tarafından açıklanacak. Yaşadığınız ya da atama beklediğiniz ilin MEB il müdürlüğü internet sitesini ziyaret ederek sorgulama yapabilirsiniz.

Müdür ve müdür yardımcısı atama sonuçları belli oldu mu?

2023 ÖĞRETMENLİK TERCİHLERİ NE ZAMAN?

KPSS tercihleri ÖSYM'nin de hazırladığı takvimine göre 20 Aralık 2023 tarihinde başlayacak ve 27 Aralık 2023 tarihinde de sona erecektir.

2024'TE KAÇ BİN ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILACAK?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 68 bin öğretmen ataması için çalışmalara başladıklarını belirtti. Bakan Tekin, bu noktada da adayların öğretmen atama kontenjanları ve branş dağılımı hakkında aramalara başladı.

Meb 45 bin öğretmen ataması ön başvuru süreci başladı! Öğretmen ataması ön başvuru nasıl yapılır? 103 branşta atama!

Milyonların beklediği atama müjdesi nihayet geldi! Öğretmen ataması ne zaman yapılacak?


Geri Dön