29 / 04 / 2024

Müfit Ataseven kimdir? Müfit Ataseven ne iş yapmaktadır?

Müfit Ataseven kimdir? Müfit Ataseven ne iş yapmaktadır?

Müfit Ataseven kimdir? Müfit Ataseven'in eğitim durumu nedir? Müfit Ataseven kariyeri nedir? Müfit Ataseven'in kim olduğu ve Müfit Ataseven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve tüm detaylar...



Müfit Ataseven, Karsan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesidir. Müfit Ataseven,  Ankara  Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletmecilik Bölümü’nden mezun olduktan sonra, Universite Paris IX Dauphine Üniversitesi’nde önce DEA-Doktora Yeterlilik diplomasını almış, daha sonrasında Türkiye’de Otomotiv Sanayii konulu Devlet Doktorası çalışmalarında bulunmuş, ontainebleau INSEAD ihtisas programında da bulunmuştur.

Müfit Ataseven, 1982-1988 seneleri arasında OYAK Genel Müdürlüğü Yatırımlar ve İştirakler Bölümü’nde II. Müdür ve Oyak-Renault, Mais, Omsan, Tukaş, Entaş,  Adana  Çimento, Oyak Menkul Değerler şirketlerinde Yönetim ve Denetleme Kurulu üyesi olarak görevlerde bulunmuştur. 

Müfit Ataseven kimdir? Müfit Ataseven ne iş yapmaktadır?

Müfit Atasaven, daha sonra, 1988-1997 seneleri arasında, Fransa Renault SA’da Fransa Ticaret Direktörlüğü (DCF), Bayilik Örgütü “Dealer Profile” proje sorumlusu, Merkez Pazarlama Direktörlüğü - Pazarlama Fiyatlandırma Direktörlüğü, Le Havre Şube Müdürlüğü, Uluslararası Operasyonlar Başkanı (DOI) özel temsilciliği görevlerini yapmıştır. Daha sonra, 1997-2003 seneri arasında Renault Mais Ticari Genel Müdür Yardımcısı, 2003-2007 seneleri arasında ise TOFAŞ Ticari Genel Müdürü olarak görev yapan Ataseven, OYDER Genel Koordinatörlüğü, Citroen Baylas Genel Müdürlüğü, Baylas ve Baytur’da Yönetim Kurulu Üyeliği, DEİK Türk Fransız İş Konseyi Yürütme Kurulu Üyeliği, ODD Yönetim Kurulu Üyeliği ve Divan Başkanlığı görevlerini de üstlenmiştir. 

Ataseven Galatasaray Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak çalışmış olup, halen Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Biriminde Stratejik ortak, Bilkent Üniversitesi’nde yarı zamanlı öğretim görevlisi, 2009 yılında kurduğu MEFA Danışmanlık ve Interactifs Türkiye’de Yönetici olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan ne iş yapmaktadır? 

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu  ne iş yapmaktadır?

Tayfun Bayazıt kimdir? Tayfun Bayazıt ne iş yapmaktadır?

Uğur Bayar kimdir? Uğur Bayar ne iş yapmaktadır?


Geri Dön