28 / 04 / 2024

Muğla Büyükşehir Belediyesi 59 gayrimenkulü kiraya verecek!

Muğla Büyükşehir Belediyesi 59 gayrimenkulü kiraya verecek!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Muğla'da yer alan 59 adet taşınmazı kiraya verecek. İşte 23 Şubat 2023 tarihinde yapılacak olan ihale detayları...



Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Muğla'da yer alan 59 adet taşınmaz için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiraya verilecek olan gayrimenkuller Bodrum, Dalaman, Fethiye, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer, Ula ve Yatağan'da yer alıyor.

Merakla beklenen ihale 23 Şubat 2023 tarihinde  Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde bulunan ‘Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirilecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 59 gayrimenkulü kiraya verecek!

Kiraya verilecek olan gayrimenkuller; ofis, tuvalet, büfe kafeterya, berber, bilet satış yeri ve yazıhane deposu, iş yeri, restoran, büfe, şoför bekleme kabini, cep telefonu ve aksesuarları satış yeri, kahvehane, butik, sebze meyve alım satım ve paketleme yeri, büfe ve çay bahçesi, lokanta, kasap, spor tesisi, kantar yeri, kafeterya ve bahçesi, halı saha olarak belirtildi.

Kiraya verilecek olan gayrimenkullerin en yüksek kira bedeli 242 bin TL, en düşük kira bedeli ise 1.300 TL olarak belirlendi.


Geri Dön