27 / 04 / 2024

Muğla Datça'ya 150 oda, 300 yataklı yeni otel geliyor! 4 yıldızlı otel için start verildi!

Muğla Datça'ya 150 oda, 300 yataklı yeni otel geliyor! 4 yıldızlı otel için start verildi!

Muğla İli, Datça İlçesi, Kızlan Mahallesi adresinde faaliyet gösteren ve KA-NE İnşaat Taahhüt adına kayıtlı 5044 parsel 20 bin 198 metrekare arsa üzerinde 150 odalı, 300 yataklı 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmesi planlanıyor. 



Erdem Mühendislik tarafından, Muğla İli, Datça İlçesi, Kızlan Mahallesi adresine 150 odalı, 300 yataklı otel yapılarak işletilmesi planlanıyor.

Proje kapsamında; 4 yıldızlı otel yapılacak olup, toplamda 150 oda ve 300 yatak olarak hizmet  vermesi planlanmakta. Proje sahası Datça Belediyesi sınırları içerisinde yer almakta olup, Datça Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden İmar Durum Belgesi alınmıştır. 

MUĞLA DATÇA'DAKİ YENİ OTEL NE ZAMAN BİTECEK?

Proje sahasında henüz inşaat faaliyetine başlanılmamış olup, gerekli izinlerin alınmasının ardından inşaat işlerine başlanılması planlanıyor. İnşaat çalışmaları sonbahar-kış döneminde Datça Belediyesi’nin KA-NE inşaat'ın belirlediği inşaat sezonu içerisinde yapılacaktır. İnşaat çalışmaları 31 Ekim - 30 Nisan tarihleri dışında inşaat sezonu içerisinde yapılacak.  İnşaat aşamasının 24 ay, ayda 25 gün ve günde 8 saat süre ile çalışılması planlanmakta.

Diğer taraftan proje bir bütün olarak değerlendirildiğinden uzun yıllar hizmet vermesi planlanmış olup, net bir proje ömrü verilememekte.

Projenin inşaat aşaması kapsamında maksimum 300 kişi çalışacak olup, projenin işletm eaşamasında proje sahibi tarafından 100 kişi istihdam edilnesi planlanıyor.

Muğla Datça ya 150 oda, 300 yataklı yeni otel geliyor! 4 yıldızlı otel için start verildi!

YENİ OTEK 58 MİLYON TL'YE MAL OLACAK!

Projenin maliyeti 58milyon TL olarak yatırımcı tarafından belirlenmiş olup, bu bedel belirlenirken; Proje inşaat bedeli, proje tefrişat ve dekorasyon bedeli, peyzaj ve çevre düzenlemesi, altyapı maliyetleri olmak üzere toplam üç başlık altında değerlendirme yapıldı

MUĞLA DATÇA'DAKİ YENİ OTEL NEREDE?

Muğla Datça'ya yapılması planlanan yeni otel, Muğla İli, Datça ilçesinin batısında yer almakta. Datça İlçe Merkezi’ne kuşuçumu 7,00 Km mesafede. Proje alanın bitişiğinde, Kızlan Mahallesi ve proje alanı çevresinde ve yakınlarında turistik tesisler ve konutlar bulunuyor.  

İstanbul Fatih'e 57 odalı yeni otel geliyor! 392 milyon değerindeki 5. Vakıf Han Otel için start verildi!

Balıkesir'de 7 katlı 'gökdelen otel' için itiraz: Çok katlı imarlaşmanın yolu açılır! 

Serenity Hotels'ten Antalya'ya 5 yıldızlı otel geliyor!

Geri Dön