27 / 04 / 2024

Muğla Menteşe'de 8.9 milyon TL'ye satılık 15 arsa!

Muğla Menteşe'de 8.9 milyon TL'ye satılık 15 arsa!

Menteşe Belediye Başkanlığı, Muğla Menteşe'de yer alan 15 adet arsayı 8 milyon 943 bin 600 TL bedelle satışa çıkardı.



Menteşe Belediye Başkanlığı, Muğla Menteşe'de yer alan 15 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 8 milyon 943 bin 600 TL olarak belirlendi.

MENTEŞE BELEDİYE BAŞKANLIĞI

1. Menteşe Belediyesinin mülkiyetinde bulunan ve aşağıda mülkiyet bilgileri, nitelikleri ve muhammen bedelleri ile geçici teminat tutarları belirtilen 15 adet taşınmazların; 15. Sıra nosunda bulunan taşınmaz 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesine göre “Kapalı Teklif Usulü” ile geri kalan 14 adet taşınmaz’ da, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre “Açık Teklif Usulü” ile ilandaki sırasıyla “Menteşe Belediyesi Meclis Salonunda” (İskender Alper Kültür Merkezi) 09.06.2021 tarihinde saat 14:00 ‘de İhale Komisyonu (Encümen) huzurunda satılacaktır.

2. İhale dokümanı (Şartname, Teklif Mektubu, Yer Görme ve Borcu Yoktur Belgeleri) Menteşe Belediyesi, Orhaniye Mahallesi, 8 Nolu Sokak, Belediye Ek Hizmet Binası, Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden bedelsiz alınabilir.

3. İhalenin yapılacağı tarihten itibaren son 6 (altı) ay içinde alınmış belgenin aslı veya noter tasdikli sureti olmak kaydıyla; İhaleye Katılacaklardan İstenilecek Belgeler:

4. İhaleye katılacak olan iştirakçilerden; 2886 sayılı D.İ.K 45. Maddesine istinaden ihaleye katılacak olan isteklilerin istenilen belgeleri en geç 08.06.2021 Salı günü saat 16:00’ ya kadar Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarih ve saatten sonraki başvurular kabul edilmeyecektir. Ancak; istekliler 2886 sayılı Kanununun 37. Maddesine uygun düzenleyecekleri teklifleri ihalenin başlama saatine kadar İhale Komisyonu Başkanlığına ulaşmış olmak kaydı ile iadeli taahhütlü mektupla da gönderilebilirler. Teklif sahibi komisyonda hazır bulunmadığı takdirde posta ile gönderilen teklif son ve kesin teklif olarak kabul edilir.  Postada meydana gelecek gecikmeler halinde teklif işleme alınmaz.

5. 2886 Sayılı Kanunun 6. maddesinde belirtilen kişiler ihaleye katılamaz. Bu hususun sonradan tespit edilmesi halinde ihale iptal edilir.

Muğla Menteşe de 8.9 milyon TL ye satılık 15 arsa!

6. İhale sırasında hazır bulunmayan veya noterden tasdikli vekâletnameyi haiz bir vekil göndermeyen istekliler, ihalenin yapılış tarzına ve sonucuna itiraz edemezler.

7. İdare, ihale gününe kadar, ilan edilen taşınmazın/taşınmazların ihalesinden vazgeçme hak ve yetkisine sahiptir.

8. İhale komisyonu, ihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte serbesttir. Komisyonun ihaleyi yapmama kararına itiraz edilemez.

9. Taşınmazların satış bedeli idareye peşinen ödenecektir.

10. İş bu ihale ilanı genel bilgi mahiyetinde olup, taşınmazın satışında ihale şartnamesi hükümleri uygulanacaktır.

 

Muğla Menteşe de 8.9 milyon TL ye satılık 15 arsa!

Muğla Menteşe de 8.9 milyon TL ye satılık 15 arsa!


Geri Dön