02 / 05 / 2024

Muğla Sarıgerme Park Resort'te 130 bin TL'ye!

Muğla Sarıgerme Park Resort'te 130 bin TL'ye!

Muğla Sarıgerme'de inşa edilen Sarıgerme Park Resort Evleri, tarzı ve sunduğu hizmetleri ile bölgenin yıldızı olmaya aday gösteriliyor



Önümüzdeki sene teslim edilmesi planlanan Sarıgerme Park Resort Evleri'nde fiyatlar 130 bin TL'den başlıyor.

29 üniteden oluşan ve her yönüyle zenginleştirilmiş Sarıgerme Park Resort Evleri,  6500 metrekarenin üzerinde bir arazide 24 apart (6 blok) ve 5 villadan oluşuyor. Geleneksel Osmanlı mimarisi ile Akdeniz mimarisi sentezinin bir arada sunulduğu Sarıgerme Park Resort,  tarzı ve sunduğu hizmetleri ile bölgenin yıldızı olmaya aday gösteriliyor.

1+1, 2+1, 3+1 apart ve 4+1 villa ünitelerinden oluşan klimalı evlerin özel tasarımlı mutfaklarında full beyaz eşya ve modern banyolar bulunuyor. Fitness Center´ı, özel sauna ve oyun salonu, açık ışıklandırmalı havuzu, çocuk parkı ve basket sahası da evinizin dışındaki dünyada rahatlığı yaşamanızı amaçlıyor. Yerel tatlardan dünya mutfağına, hafif yiyeceklerden özel içeceklere kadar damak tadınıza uygun tatları bulacağınız lüks restoranıyla da fark yaratıyor.

Sarıgerme Park Resort, 18 delikli golf sahası manzarasıyla da dikkat çekiyor. Göcek Marina´ya ve Avrupa´nın en modern ve büyük yat limanı Dalaman Marina´ya 10 dakikalık mesafede olan Sarıgerme Park Resort, 24 saat güvenlik ve kamera sistemiyle korunuyor. Ayrıca Sarıgerme plajına yürüyüş mesafesinde olmasıyla da cazibesini daha da artırıyor.

212 227 88 69

www.emlo.com

 

 

 


 


Geri Dön