Genel

Muğla Sığla Ormanları koruma alanı olarak tescillendi!

Muğla İli, Ortanca ve Dalaman ilçelerinde yer alan, Ortaca-Dalaman Sığla Ormanları Doğal Sit Alanı ''Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı'' olarak tescil edildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü, Muğla İli, Ortanca ve Dalaman ilçelerinde yer alan, Ortaca-Dalaman Sığla Ormanları Doğal Sit Alanı aşağıdaki haritada gösterildiği şekliyle Bakanlık Makamının 1 Mart 2021 tarih ve E.387310 O'lur'u ili ''Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı'' olarak tescil edildi. 

''Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı''ın ise tescil işlemi, 3758 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile onaylanmış olup, 31443 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğünden:
Muğla İli, Ortanca ve Dalaman ilçelerinde yer alan, Ortaca-Dalaman Sığla Ormanları Doğal Sit Alanı aşağıdaki haritada gösterildiği şekliyle Bakanlık Makamının 1 Mart 2021 tarih ve E.387310 O'lur'u ili ''Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı'' olarak tescil edildi. ''Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı''ın ise tescil işlemi, 3758 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile onaylanmış olup, 31443 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.