Genel

Muğla Vita Pinea'da 133 bin TL'ye!

Vita Pinea'da fiyatlar 133 bin TL ile 350 bin TL arasında değişiyor

Vita Pinea, Muğla Sarıgerme'de Emlo İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 34 konuttan meydana gelen Vita Pinea'nın inşaatına Ekim 2010'da başlandı.

Teslimlerin 2011 yılında başlayacağı duyurulan yazlık projede fiyatlar 133 bin TL ile 350 bin TL arasında değişiyor. 6 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde 3 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Vita Pinea projesi için firma bünyesinde vadelendirme yapılabiliyor. Yüzde 30 peşinatla kalan 16 ay vade ile ödenebilirken, ING Bank'tan da konut kredisi kullanılabiliyor.

Projede alanları 60 metrekare 1+1'ler, alanları 120 metrekare 2+1'ler ve alanları 180 metrekare 3+1'ler yer alıyor.

Dalaman Havaalanı'na 10, Göcek'e 20 kilometre mesafede olan Vita Pinea, plaja ise yürüme mesafesinde yer alıyor. Golf sahaları ve orman manzaralı projenin peyzajında çam ve zeytin ağaçları kullanılıyor.

Vita Pinea projesi; dokunulmamış doğa, kapanmıyacak golf ve doğa manzarası, havalimanı plaj ve yat limanı üçgeni içerisinde yer almasıyla öne çıkıyor.

Temel özellikler :

Özel tasarım mutfağınızda full beyaz eşya
Bütün odalarda ve salonda klima
Modern banyo ve duş keyfi
Açık havuz ve ışıklandırmalı tenis kortu
Fitness center, sauna ve oyun salonu
Restorant ve kafeterya
Çocuk parkı ve basket sahası
24 saat güvenlik ve kamera sistemi

Sarıgerme, Muğla ili Ortaca ilçesi sınırları içerisinde bulunan, eşsiz güzellikteki doğası, kumsalı ve geçmişten bu günümüze gelen tarihi önemi itibarıyla Türk misafirler tarafından yeni keşfedilmiş bir cennet. Yılın dokuz ayı güneşli geçen Sarıgerme'de yılın yedi ayı mavi bayraklı denizine girilebiliyor.

www.emlo.com

0212 227 88  69

Projeden görüntüler için tıklayın

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.