Kent Haberleri

Muğla Yatağan'a 6 milyon TL'lik spor merkezi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, spor yatırımlarına son sürat devam ediyor, büyükşehir bu kapsamda Yatağan'a 5 milyon 981 Bin TL’lik spor merkezi inşa ediyor


Muğla Büyükşehir Belediyesi, spor yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Yatağan İlçesine 5 milyon 981 Bin TL’lik yatırımla spor merkezi hayata geçiriyor.


Yatağan İlçesi Akyol Mahallesi'nde 7 bin 114 metrekarelik alana inşa edilecek olan Açık Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi için yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. Yapılacak tesiste, 25×33 metrekarelik yüzme havuzu, fitness ve pilates salonu, seminer ve toplantı salonu, kafeterya, soyunma odaları, hakem odası, yönetici odası, personel odası bulunacak.


Muğla Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: ”19 spor tesisinin yapımını tamamlamış 13 spor tesisimizin de inşaatına devam etmekteyiz. 2017 yılı sonuna kadar da 4 tesisimizin ihale çalışmalarını tamamlayarak yapımına başlayacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak Muğla genelinde başta genç nüfus olmak üzere her yaşta vatandaşımızın spor yapması için spor tesisi yapmaya devam edeceğiz.”



Muğla Büyükşehir Belediyesi