Kent Haberleri

Muğla'da 41 koy yok oldu!

Mimarlar Odası'nın Muğla'da düzenlediği, "kıyı kentlerimiz ve mimarlık" teması ile "Kent, Kültür, Demokrasi Forumu"nda konuşan uzmanlar, "Daha iyi otel, daha büyük tekne ve daha lüks ev alma anlayışı kıyılan bitiriyor" dedi.


Kent, Kültür ve Demokrasi Forumu buluşmalarının ilki Muğla'da düzenlendi.  Mimarlar Odası'nın Muğla'da düzenlediği, "kıyı kentlerimiz ve mimarlık" teması ile "Kent, Kültür, Demokrasi Forumu"nda konuşan uzmanlar, "Daha iyi otel, daha büyük tekne ve daha lüks ev alma anlayışı kıyılan bitiriyor" dedi. 

Sadece Gölcova Körfezi'nin bir kısmının bakir kaldığı Muğla'da, deniz habitatı da zarar görürken, en ağır darbeyi ise Bodrum'un aldığı ağıldandı. Forumda, Muğla'daki 239 koydan 41'nin yok olduğu, 94'ünün de yok olma riski altında bulunduğuna dikkat mez. Kıyılarda yoğun basla ençekildi. Foruma katılan Deniz gellenemezse 'Mavi Yolculuk' Ticaret Odası Bodrum Şube denilen deniz turizmi sona Başkan Yardımcısı Arif Yılmaz erer. Bu aslında karadaki turiz"Hiçbir turizm şirketi, hiçbir min de sonudur. Bırakın koylar inşaat şirketi bu muhteşem deniz turizmine kalsın" şeklinkoylann birini dahi inşa ede- de konuştu. 


Muğla Gazete Milas