27 / 04 / 2024

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan ne iş yapmaktadır? 

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan ne iş yapmaktadır? 

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın kim olduğu ve  Muharrem Hilmi Kayhan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...



Muharrem Hilmi Kayhan Tüpraş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesidir. Muharrem Hilmi Kayhan, Saint Joseph ve Robert Kolej’deki orta öğretiminden sonra Manchester Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü’nü 1976 yılında bitirmiştir. Kayhan, MBA derecesini Cornell Üniversitesi’nden almıştır. Daha sonra, tekstil ve tarım alanında faaliyet gösteren Söktaş A.Ş.’de ve yan kuruluşlarında Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini ve üyeliğini de yürütmektedir. 

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan ne iş yapmaktadır? 

Ege İhracatçı Birlikleri, Türkiye Tekstil İşverenler Sendikaları, Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın Yönetim Kurulları’nda görev yapmıştır. 1997-1998 seneleri arasında TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmıştır. 2001 Ocak ayında TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı olarak görevde bulunmuştur. 2005 yılından bu yana TÜSİAD Onursal Başkanı’dır. Muharrem Kayhan, Robert Kolej Mütevelli Heyet ile  İzmir  Kültür Sanat ve ayrıca Eğitim Vakfı ile Bizim Okul Vakfı Yönetim Kurulu’nda görevler yapmaktadır.. 2009 yılı TBMM Üstün Hizmet Ödülü sahibidir. 2003 senesinden itibaren İspanya’nın İzmir Fahri Konsolosu’dur.  Sayın Muharrem Hilmi Kayhan, Mart 2018 yılından bu zamana kadar  Tüpraş bağımsız yönetim kurulu üyeliği görevini devam ettirmektedir.

TÜPRAŞ HAKKINDA

Türkiye Petrol Rafinerileri veya kısaca TÜPRAŞ, 1983'te Batman, İzmir, İzmit ve Kırıkkale'deki devlete ait 4 petrol rafinerisinin birleştirilmesiyle çatı şirket olarak kurulan ve 2006'da özelleştirilerek Koç Holding'e devredilen anonim şirkettir.

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu  ne iş yapmaktadır?

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman ne iş yapmaktadır?

Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı ne iş yapmaktadır?

Uğur Bayar kimdir? Uğur Bayar ne iş yapmaktadır?

Geri Dön