13 / 08 / 2024

Mühendisler uyarıyor! Döviz, borsa, kripto gibi yatırımlarla konut paranızı heba etmeyin! Evinizi hemen alın!

Mühendisler uyarıyor! Döviz, borsa, kripto gibi yatırımlarla konut paranızı heba etmeyin! Evinizi hemen alın!

Dolar kurundaki yükselişler inşaat sektörünü tedirgin etmeye başladı. Döviz tarafındaki artışların inşaat malzeme fiyatlarını da etkileyeceğini belirten mühendisler, konut almak isteyenlerin acele etmeleri konusunda uyarıyor. 



Dolar kuru bugün 33,52 lira ile güne başladı. Dolardaki yükseliş trendi inşaat sektörünü korkutmaya başladı. İnşaat malzeme fiyatlarının da artışa geçebileceğini öngören inşaat mühendisleri konut almak isteyenleri uyarıyor.

Dolardaki yükselişler başta çimento fiyatlarını artırabileceğini söyleyen mühendisler çimentodan diğer tüm inşaat malzemelerinde artışlar olabileceğini belirtti. Bu nedenlerden dolayı inşaat mühendisleri sosyal medya hesabından konut sahibi olmak isteyenlerin; döviz, borsa ve kripto gibi yatırımlarla vakit kaybetmemeleri konusunda uyardı. 

Kentsel dönüşüme de değinen inşaat mühendisleri, yarısı bizden kampanyası ile bir an önce bir müteahhitle anlaşarak evlerini dönüştürmelerini söyledi.

İşte inşaat mühendislerinin sosyal medya hesabı X'ten yaptığı o açıklama...

İNŞAAT MÜHENDİSLERİ @insaatsektoru
Dolar tedirgin ediyor. 
1 TL zıplama yaparsa çimentodan musluğa kadar herşeye zam gelir mi ? Gelir!  
Kentsel dönüşüm için yarısı bizden kampanyası çerçevesinde bir an önce müteahhit bulup evinizi yaptırın yoksa o 1.4 milyon çerez parası olacak.
 Döviz, borsa, kripto gibi riskli yatırımlarda ihtiyacınız olan daire parasını heba etmeyin. Her zaman sloganımız şudur " ihtiyacın varsa daireni hemen al".

İnşaat maliyeti yıllık yüzde 66,12 arttı! 

Konut satışları yüzde 16 arttı: Temmuz 2024'te 127 bin 88 konut satıldı!


 


Geri Dön