Kim Kimdir?

Muhittin Behiç Harmanlı kimdir? Nereli? Daha önce hangi görevleri yaptı?

Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Behiç Harmanlı kimdir? Kaç yaşında? Muhittin Behiç Harmanlı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Muhittin Behiç Harmanlı'nın eğitim hayatı nasıldı?1980 – 1982 seneleri içinde ABB-Kartal OG-YG Trafo Proje Mühendisi ve AR-GE Mühendis oldu

Eğitim Hayatı

İTÜ Elektrik Mühendisliği Bölümü’nü bitirdikten sonra 1980 senesinde Lisans, 1982 senesinde de Yüksek Lisans alarak ile mezun olmuştur. 1980 – 1982 seneleri içinde ABB-Kartal OG-YG Trafo Proje Mühendisi ve AR-GE Mühendis oldu. 

Muhittin Behiç Harmanlı kimdir? Nereli? Daha önce hangi görevleri yaptı?

Çalışma Hayatı

1982 – 1993 seneleri içinde Barmek Holding bünyesinde OG Güç Kondansatör YG Kapasitör Bölüm Üretim Yöneticisi ve Satış-Pazarlama Müdürü statüsünde vazife yapmakla beraber aynı zamanda holdinge bağlı Güneş Elektrik’te Yönetim Kurulu Üyeliği vazifesini yaptı.

1993 – 1999 seneleri içinde Etkin Elektrik Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş.’de Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak vazife yapmıştır. 1999 senesinden itibaren de Girişim Elektrik Sanayi Taah. ve Tic. A.Ş.’nin kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı statüsünde vazifesine devam etmektedir.

Bora Çermikli kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Ersan Akpınar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Seyfettin Sağlam kimdir? Nereli? Kaç yaşında?