Genel

Muhteşem Yüzyıl'ın Sümbül Ağa'sı, Comport Palace Rezidans'tan ev aldı!

Muhteşem Yüzyıl dizindeki Sümbül Ağa karakteriyle izleyicilerin gönlüne taht kuran Antalya Devlet Tiyatrosu sanatçısı Selim Bayraktar, Antalyada ultra lüks daire satın aldı

40 dairelik Comport Palace Rezidansta ultra lüks daireyi beğenen Bayraktar, "Hayalimdeki bir yuvaydı" dedi. Uzun zamandır ev almayı düşündüğünü söyleyen Bayraktar, "Artık burası bizim kasrımız olacak. Eşimle Antalyada birçok yeri dolaştık, ama burası bizi mest etti. Komşularımız da çok iyi. Sanıyorum 4 hafta içinde taşınırız" diye konuştu.

Binayı yapan firmanın yönetim kurulu başkanı Hüseyin Samut, Bayraktara ellerindeki son lüks daireyi sattıklarını, 180 metrekarelik dairenin akıllı, otomasyon sistemli, parmak iziyle açılan, İtalyan seramiklerin kullanıldığı bir daire olduğunu söyledi.

Samut, "Ancak fiyatı konusunda ünlü sanatçıyla gizlilik anlaşmamız var, fiyatı sormayın" demekle yetindi. Antalyada birçok rezidans yapan Hüseyin Samutun ultra lüks dairelerin büyüklüğüne göre fiyatı 300 bin ile 600 bin lira arasında değişiyor


Kerkük doğumlu olan Selim Bayraktar, yaşamını yitiren diktatör Saddam Hüseyin rejiminden 13 yaşında Türkiyeye kaçmış ve Ankara Devlet Konservatuvarında eğitim görmüştü.

Köprü, Bir Bulut Olsam ve son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Sümbül Ağa karakteriyle izleyicinin dikkatini çeken sanatçı, Antalya Devlet Tiyatrosu kadrosunda ve ailesiyle Antalyada yaşıyor.


HÜRRİYET