Ekonomi

Müjde verildi! 2 bin 150 TL nakit para yardımı yapılacak! 

Küresel düzeyde yüksek enflasyonla mücadele devam edilirken,  2 bin 150 TL nakit para  yardımı müjdesi verildi! İşte ayrıntılar...  Bu bağlamda Türkiye’de bir şehirde yaşayan kişiler için müjde geldi

Küresel boyutta yaşanan yüksek enflasyon ile mücadele devam ediyor. Bu bağlamda Türkiye’de bir şehirde yaşayan kişiler için müjde geldi. Karşılıksız verilecek desteğin miktarının 2 bin 150 TL olduğu açıklandı. İşte detaylar…

Birçok aile son ekonomik sorunlar nedeniyle destekleniyor. Bu konuda Aile ve Sosyal İşler Bakanlığı ihtiyaç sahibi ailelere hemen her konuda yardımcı olmaya devam ediyor. Bu kez de Türkiye'nin bu ilindeki insanlara 2 bin 150 TL nakdi yardım yapılacağı söylendi. İnsanlar araştırmaya başladı.

 

O ŞEHİRDE YAŞAYANLAR ŞANSLI!

Yüksek enflasyonla mücadele hem Türkiye'de hem de küresel piyasalarda devam ediyor. Bu bağlamda hemen her gün yeni zam haberlerini alıyoruz. Kışın gelmesiyle birlikte ihtiyaç sahibi aileler için oldukça zor bir dönem başlıyor. Bu bağlamda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi ailelere gıda, giyecek, enerji, yakacak, eğitim ve daha birçok alanda yardım etmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, kış sezonunun başlamasıyla birlikte doğalgaz lehine önemli bir açıklama yaptı. Bakan Yannik konuyla ilgili şunları söyledi:

 “İhtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirdiğimiz Doğal Gaz Tüketim Desteği’ nde kış dönemi ödemelerimiz başladı. Isıl harita baz alınarak belirlediğimiz destek tutarımız yıllık 900 TL- 2.500 TL arasında değişiyor”

 

2.150 TL NAKİT PARA YARDIMI!

 Bu kez, valilik sakinleriyle sınırlı desteği sunacağız. Türkiye'nin başkenti Ankara'da yaşayanlara müjde. Ankara'da yaşayan herkes başvuruda bulundu. Ayrıca ücretsiz destek verilmektedir.

Ankara'da yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 2 bin 150 TL nakdi yardım yapılacağı açıklandı. Ankara'da bir aile bu müjdeli haberi aldı. Açıklamada, ihtiyaç sahibi ailelere 2 bin 150 TL'ye kadar nakdi yardımda bulunulacağı belirtildi. Bu yardım ile doğalgaz ihtiyacı olan vatandaşlara yardımcı olunması amaçlanıyor.

Kışın başlamasıyla birlikte; doğal gaz, kömür ve diğer yakıtların bir an önce sağlanması gerekmektedir. Dolayısıyla Türkiye'de de küresel ekonomik krizin de etkisiyle ihtiyaç sahibi aileler akaryakıt ihtiyaçlarını karşılayamıyor. Bu konuda Ankara Belediyesi maddi destek sağlayacağını duyurdu. Bu destekten nasıl yararlanılacağı ise insanların en çok araştırmaya başladığı konu oldu.

İhtiyaç duydukları destekten kimlerin yararlanabileceği soruya cevap verilecek olursa:

65 yaş üstü, asgari ücretin altında, asgari ücretin üçte biri, geliri düşük, muhtaç, sosyal güvencesi olmayan, gayrimenkulü olmayan, sermaye kartı olan kişiler bundan faydalanabilir diyebiliriz.

Doğalgaz yardımınızı online olarak talep edebilirsiniz. Bu, e-devlet aracılığıyla kolayca öğrenilebilir. Gerekli şartları sağlayanların başvurularının, onay aşamasından itibaren en geç bir ay içinde hesaba yatırılacağını lütfen unutmayın. Dolayısıyla kış gecelerinin soğuğu yumuşatacak bu desteği pek çok kişi takdir edecek. Ankara Belediyesi bu konuda birçok aileye yardım etmeye hazırlanıyor. Başvurusu kabul edilenlerin hesaplarına 2 bin 150 TL'lik nakit para yatırılacağı belirtildi.

Aile Bakanlığı evde bakım derken hesaplara 3 bin 340 TL para yatırıldı! Hesabınızı hemen kontrol edin
Asgari ücretli herkesi ilgilendiriyor! Tonlarca para kaybetmiş olabilirsiniz hemen buraya bakın
Emekli promosyon ödemelerinde havai fişekler patladı! Bir bankadan rekor artış geldi