Kent Haberleri

Müjde...Müjde...Müjde...Hemen buraya bakın! Aile bakanlığı tık diye 1.700 TL!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yeni yardım haberi! Çocuklu ailelere bin 700 TL para tıkır tıkır yatacak! Lütfen son başvuru tarihinden önce hemen bakın! İşte tüm detaylar...  PTT'nin düzenli nakdi yardım uygulaması bağlamında, bakanlığın başvuru şartlarını sağlaması durumunda ev hanımı ve çalışan kadınlara bin 700 TL ödenecek

Çocuğu olanlar için yardım ödemeleri Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan gerçekleştirilmektedir.  PTT'nin düzenli nakdi yardım uygulaması bağlamında, bakanlığın başvuru şartlarını sağlaması durumunda ev hanımı ve çalışan kadınlara bin 700 TL ödenecek.

 

Müjde...Müjde...Müjde...Hemen buraya bakın! Aike bakanlığı tık diye 1.700 TL! İşte ayrıntılar...

İhtiyaç sahibi çocuğu olan ailelere Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan maddi yardım yapılmaktadır. PTT tarafından yürütülen düzenli nakdi yardım programı devam ederken, hak kazanan ev hanımı ve çalışan kadınlara 1.700 TL ödenecek. Geçtiğimiz günlerde başlayan dar gelirlilere kış desteğinin yeni içerikleri belli oldu. Bu da çocuklu ailelerin faydalanabileceği aylık gelire destekte bulunuyor. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ile Sosyal ve Ekonomik Yardım Hizmetleri Daire Başkanlığı, ihtiyaç sahibi ailelerin aylık ihtiyaçlarını karşılayarak hayal kırıklıklarını gidermeye çalışmak için diğer kuruluşlarla beraber çalışıyor.

 

KADINLARA DOĞUM YARDIMI DESTEĞİ

Bu kapsamda 15 Mayıs 2015`den sonra anne olan kadınlara ve mavi kart sahiplerine doğum yardımı şartları ve ödeme detayları açıklandı. Başvuru sahibi olan annenin TC vatandaşı/mavi kart sahibi olmaması ya da hayatta olması durumunda başvuru aynı şartları taşıyan babası tarafından gerçekleştirilecek.  Yararlanıcılar, 15 Mayıs'tan itibaren Türk vatandaşları ve mavi kart sahiplerini alacak. Gerekli belgeler yalnızca doğum yardımı başvurusu olarak sunulur. Doğum parası PTT tarafından bir defaya mahsus ödenir. 

 

Bakanlığın şartlarını taşıyan anneler için çoklu doğum yapan 0-2 yaş arası yoksul ailelere hem beslenme hem de kendi kendine yardım desteği. İlgili açıklamada anne veya baba adına yasal temsilci başvurusu yapılarak iki ayda bir 400 TL'nin hesaba yatırılacağı açıklandı. Hane gelirinin net asgari ücretin 1/3'ü kadar olduğu açıklandı.

Aile Bakanlıkları, gıda yardımından kira yardımına, aylık maaş çeklerinden gaz ve elektrik faturası yardımına kadar 40'tan fazla alanda düzenli nakit ödeme yapıyor. Haziran 2022'de başlayan destek paketleri, Haziran 2023'e kadar devam edecek. 

Dolar 12 gün sonra bu kadar olacak! Az önce açıklandı! Doları olan zil takıp oynayacak! Hemen bakmayan, bin pişman!
Altında halat koptu! Gram altının 3 bin TL olacağı tarihi duyan resmen aklını yitirdi! Hemen bakmayan bin pişman!
Gram altın 4 ay sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Cüzdanını alan hemen kuyumcuya ışınlanacak!