Kent Haberleri

Müjde...Müjde...Müjde...Hemen e-Devlet`e girin tık diye 700 TL parayı alın! 

Vakıf Müdürlüğü ihtiyaç sahipleri için kampanya başlattı. Ödeme yapıldı. Ödeme tutarı nedir? İşte ilginç detaylar... Dar gelirli ve yoksullara gıda yardımı yapılması için kampanya başlatıldı

Vatandaşlar aldıkları ücretlerle zor koşullarda temel ihtiyaçlarını karşılıyor. Dar gelirli ve yoksullara gıda yardımı yapılması için kampanya başlatıldı.  Vakıf Müdürlüğü bir kampanya başlattı. Peki, Kampanya şartları nelerdir? Nasıl alınır? Tüm detaylar burada...

Müjde...Müjde...Müjde...Hemen e-Devlet`e girin tık diye 700 TL parayı alın! İşte ayrıntılar...

700 TL GIDA YARDIMI!

Kamuoyunun dikkatini çeken kampanya Vakıf Müdürlüğü'nden geldi. Yardıma muhtaç vatandaşlar için acil yardım kampanyası düzenlendi. Ayrıca gıda yardımı olarak 700 TL ödenecek.

Aylık 700 TL yardım kampanyası başlatıldı. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılabilecek. Başvurunuz onaylandıktan sonra ödemeniz PTT şubesi tarafından kimliğinizle beraber tahsil edilecektir.

Bu ödemeler ihtiyaç sahibi ailelerin temel beslenme ihtiyaçlarını karşılamakta ve her yıl milyonlarca kişiye düzenli olarak ödenmektedir. Başvurularınızı e-devlet sistemi üzerinden yapabileceğiniz gibi size yakın bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına başvurarak da başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. 

Başvurmak için e-devlet sistemine giriş yapıp, oradan da Aile ve Sosyal Hizmetler'i bulup gıda yardım başvurusunu yapmanız gerekmektedir. Başvuru formunu doldurmanı ve gerekli belge isteniyorsa iletmeniz gerekir. Tüm bu işlemleri tamamladıktan sonra Uygula sekmesine tıklayarak tüm adımları tamamlayın.

Başvuru için e-Devlet kullanıcısı olmanız gerekmektedir. Ayrıca gelir testi yaptırmanız ve gelirinizin olmaması gerekir.

BAŞVURU ŞARTLARI!

Başvuru yapmak için şartlar yer alıyor. Bu başvurular şu şekildedir:

-TC vatandaşı olunmalıdır.

-Sosyal güvencesi bulunmamalıdır.

-Aile içindeki vatandaşların aylık gelir limiti belirlenen miktarın altında olmalıdır.

-65 yaş ve üzeri şartı bulunmaktadır.

-İhtiyaç sahibi sınıfında yer alınmalıdır.

-SGK'dan herhangi bir destek almamış olmalıdır.

Bu şartlara uymak kaydıyla, başvurunuzun kabul edilmesi halinde, herhangi bir PTT şubesinden TC Kimlik Kartınızla ödeme alınabilir.

Aile Bakanlığı`ndan nefes kesen son dakika müjdesi! Kimliği ile başvuran tak diye 700 TL parayı kapacak!
Gram altın peş peşe 1450, 1500, 1650 TL olacak! Bu haberi okumadan kuyumcunun paspasına bile basmayın!
Gram altın 4 ay sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Cüzdanını alan hemen kuyumcuya ışınlanacak!
Mutfak tüpüne dev zam! Büyük tüp bir rekora koşuyor! Aygaz, Mogaz, Milangaz 14 Şubat 2023 fiyat listesi...