Kent Haberleri

Müjde...Müjde...Müjde...Hemen e-Devlet`e girin tık diye 7.500 TL parayı alın!

Aile Bakanlığı, PTT aracılığıyla 7500 TL kış yardımı sağlıyor. E-Devlet, dar gelirli ve yoksulların başvurularını kabul etmeye başladı. Bakanlık geçtiğimiz günlerde yardım seçenekleri listesine yeni bir yardım seçeneği ekledi

Aile Bakanlığı'na yapılan sosyal yardım ve yardım ödemeleri kış boyunca devam etmektedir. Bakanlık geçtiğimiz günlerde yardım seçenekleri listesine yeni bir yardım seçeneği ekledi. Aile Bakanı Derya Yanık, Kış Yardımı Projesi'nin başladığını Twitter hesabından duyurdu. Dar gelirli ve muhtaç vatandaşlar bu projeye başvurarak 7500 TL nakit para alabiliyor. Başvurular e-devlet üzerinden yapılmaktadır.

Müjde...Müjde...Müjde...Hemen e-Devlet`e girin tık diye 7.500 TL parayı alın!...İşte ayrıntılar... 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2023'te sosyal yardım programlarını genişletmeye devam edecek. Sosyal yardım ödemelerinin artırılmasına ilişkin düzenleme şubat ayında başladı.  Bakanlık bu kez kış yardımı duyurusu yaptı. Yoksullara 7500 TL kış yardımı yapılacak. Başvuru yapmak isteyenler, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı web sitesini ziyaret ederek formu hızlı bir şekilde doldurabilir ve gereklilikleri kontrol edebilir.

BU SABAH BAŞVURU EKRANI AÇILDI!

Aile Bakanlığı Sosyal Yardım ödemeleri için başvuru ekranı bu sabah açıldı. Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi olan herkes Bakanlığın sosyal yardımlarına başvurarak ödeme alabilirler. Kış yardımı ödemeleri için başvuru formunu e-devlet üzerinden eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmanız gerekmektedir. Toplam 7 bin 500 TL tutarındaki bu yardım kış aylarında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

KİMLER KIŞ YARDIMI ALABİLİR?

Kış desteği almak için aranan başvuru şartları da aile Bakanlığı tarafından ilan edildi. Bu yardım sadece ihtiyaç sahiplerine veriliyor yani hane içinde kişi başına düşen gelirin asgari ücretin üçte birinden az olması gerekiyor. Bu şartı taşıyan kişiler e-devlet'ten form doldurarak ya da sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına giderek başvuru işlemlerini tamamlayabiliyor.

TEK SEFERE MAHSUS 7500 TL ÖDEME YAPILIYOR!

Aile Bakanlığı kış yardımı kapsamında hak sahiplerine 7.500 TL toplu ödeme yapılacaktır. Doğalgaz ve elektrik giderleri için yapılan bu ödemeden yararlananlar, bir sonraki kış döneminde yardım almak için tekrar başvurabilirler. 

Aile Bakanlığı`ndan havalara uçuran son dakika müjdesi! Kimliği ile başvuran tak diye 1.200 TL parayı kapacak!
Gram altın 3 bin TL olacak! Eve alıp koyun, turbo takıp uçacak! Görmeden geçtim demeyin!
Doların 9 gün sonra geleceği rakam açıklandı! Analistlerden kritik uyarı geldi! Hemen bakıp dövizciye koşun!