Kent Haberleri

Müjde..Müjde...Müjde...Tek tıkla başvuran şıp diye 1.611 TL para alacak!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, binlerce öğrenciye güzel haberi verdi. PTT aracılığıyla alınabilecek 1611 TL'lik desteğin ayrıntıları resmen açıkladı. Detaylar için tıklayınız... Bakanlık, PTT aracılığıyla öğrenci ve ailelerin maliyetleri azaltmaya yardımcı olmak için bu adımı attı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, eğitim ve öğretim hayatındaki öğrencilere yönelik 1611 TL'lik karşılıksız yardım paketini resmen duyurdu. Bakanlık, PTT aracılığıyla öğrenci ve ailelerin maliyetleri azaltmaya yardımcı olmak için bu adımı attı. Yardım, e-Devlet üzerinden başvuru yapılması halinde öğrenci veya velinin hesabına anında yatırılacak.

Müjde..Müjde...Müjde...Tek tıkla başvuran şıp diye 1.611 TL para alacak!..İşte ayrıntılar...

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "PTT aracılığıyla onbinlerce öğrenci faizsiz kredi ve burs imkanlarını keşfetmeye başladı. İhtiyaçları ölçüsünde PTT aracılığıyla 1611 TL yardım yapılıyor. İlkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerinin bu yardımı alabilmeleri için e-Devlet üzerinden başvuru yapmaları gerekiyor" dedi.

Başvuru kabul edilen öğrencilere yardım, PTT aracılığıyla her ay karşılıksız olarak alınabilecek. Ayrıca, Bakanlık öğrencilerin başarısını desteklemek ve okulların eğitim ve öğretim hayatına yeniden faaliyete başlamasını kolaylaştırmak için diğer çeşitli destek programları da uyguluyor. Bu programlar aracılığıyla öğrencilerin mali ve sosyal ihtiyaçları karşılanıyor.

Öğrenci ve velilerin bu destekten yararlanabilmeleri için e-Devlet üzerinden başvuru yapmaları gerekiyor. Başvuruların kabul edilmesi halinde, yardım öğrencinin veya velinin hesabına anında yatırılacak. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından açıklanan bu yardım paketi, öğrencilerin eğitim ve öğretim hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Aile Bakanlığı`ndan annelere nefes kesen müjde! Başvuranlar PTT'den 1300 TL ödemeyi kapacak!
Yaşadığınız evin kapı numarasını girip evinizin zeminini öğrenin!
Altın alacaklar acilen buraya bakmalı! Fiziki altın almak mı? Bankada altın hesabı açmak mı? İşte yanıtı!
Doların roket takıp fırlayacağı tarih belli oldu! Olacaklar önceden açıklandı, cüzdanını kapan dövizciye ışınlanacak!