03 / 05 / 2024

Multi- Max, çok yönlü yeni bir sistem!

Multi- Max, çok yönlü yeni bir sistem!

Dremelin piyasaya sunduğu yeni Multi- Max çok yönlü alet sistemiyle hobi projelerini hayata geçirmek daha pratik, daha ergonomik ve daha konforlu



Kesme, taşlama, zımparalama, harç kaldırma ve daha fazlasını içeren oldukça geniş bir aksesuar çeşitliliğiyle çok amaçlı bir ürün olan Dremel Multi-Max sistemi, kablosuz, rahat ve kolay kullanım imkanıyla öne çıkıyor.

Dremel Multi-Max
Dremel Multi-Max mükemmel bir ergonomiye, uzun şarj ömrü sağlayan 10,8 V lityum- iyon aküye sahip olmasının yanı sıra aksama sürelerini önlemek amacıyla bir saatte şarj eden hızlı şarj cihazı ve yedek akü içeriyor.

Dremel Multi-Maxin önünde yer alan oldukça kompakt kavrama alanı, dengeli ağırlık dağılımının sağlanması, titreşimin ve sesin azaltılmasıyla konforu arttırmayı amaçlıyor. Multi-Maxin küçük aksesuarları hassaslık imkanı sağlar ve QuickFit değiştirme sistemi ise kullanıcısına diğer titreşimli araçlara kıyasla 2 kat daha hızla değişim olanağı tanır.

Dremel Multi-Max Aksesuarları ve Eklentileri
QuickFit mekanizmasına uyumlu aksesuarlar, kullanıcılara kesme, taşlama, zımparalama, şekillendirme, kazıma ve daha birçok işlemi geniş bir malzeme yelpazesinde uygulama imkanı sağlayan çok fonksiyonlu bir sistem.

Bu sistem dahilinde Dremel Multiflex 720 daha hassas ve çeşitli kesim olanaklarına, kendisine özgü eşsiz bir eklentiye sahip. Dremel Multi-Max, aynı zamanda aksesuarlarını Fein®, Rockwell®, Bosch®, Ridgid® ve Masterforce® gibi diğer salınımlı araçlara uygun hale getiren adaptör MM300 ile tüketiciye sunulmakta.

Dremel Multi-Max aşağıdaki işlemleri kolaylaştırır:

 Kesme: 10mm ahşap Flush-kesim bıçağı MM411, 19mm ahşap ve metal kesim bıçağı MM422, 75mm ahşap ve alçıpan testere bıçağı MM450, 19mm ahşap Flush Cut bıçağı MM470, 1.6mm derz temizleme bıçağı MM501, Dremel Multi-flex eklentileri için spiral kesme bıçakları MM721 ve düz kesme bıçakları MM722.

 Zımparalama: kanca ve halka pedi MM11 zımpara ve elmas kağıtları ile kullanılmalıdır. Ahşap için zımpara kağıdı MM70W, boya ve vernik için zımpara kağıdı MM70P.

 Taşlama: 60 kumlu elmas kağıdı mm900, çimento ve harç için.
Kazıma: Rijid sıyırıcı bıçak mm600, boya katmanları, vinil, vernik ve halı için.
Çeşitli: Dremel Multi- Max aksesuarlarının diğer salınımlı araçlarla uyumunu sağlayan adaptör MM300.


 Dremel Multi-Max alet çantası: Dremel Multi-Max Sistemi 9 önemli aksesuar ile şık ve kullanışlı bir saklama çantasında yer alır. Kanca ve halka zımpara pedi, ahşap ve metal kesim bıçağı, ahşap ve alçıpan testere bıçağı ayrıca daha uzun süre kullanıma izin veren ECP a sahip, 10.8 V. Li-ion akü içerir.

 


Geri Dön