Genel

 Multi'nin 10 şirketi konkordato ilan etti!

Pek çok sektörde konkordato talepleri geçen seneye göre yüzde 50-55 artarken, Avrupa ve Türkiye genelinde 80'den fazla projeyi yöneten, Multi'nin de 10 şirketi konkordato ilan etti. 

Yüksek finansman maliyetleri enflasyonla birleşince yaşanan ekonomik durgunluk pek çok sektörü de zor durumda bıraktı. 

2024 yılının ilk 6 ayında kapanan şirket sayısı geçen seneye göre yüzde 25.8 artarken, pek çok sektörde konkordato taleplerinin geçen seneye göre yüzde 50-55 arttığı belirtildi. En çok konkordato ilan eden şirketlerin başında tekstil ve inşaat gelirken,bir konkordato haberi de Avrupa ve Türkiye genelinde 80'den fazla projeyi yöneten,  Multi’den geldi. Multi'nin 10 şirketi konkordato ilan etti. 

İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesinden çıkan karara göre Multi’nin 10 şirketi için 1 yıllık kesin mühlet verildi.

Konkordato ilan eden şirketler şu şekilde: Multi Ankara Emlak Geliştirme ve Yatırım A.Ş., Multi Aydın Emlak Geliştirme ve Yatırım A.Ş., Multi Çamlık Emlak Geliştirme ve Yatırım A.Ş., Multi Erzurum Emlak Geliştirme ve Yatırım Ltd. Şti., Multi Gordıon Emlak Geliştirme ve Yatırım Ltd. Şti., Multi İstanbul Emlak Geliştirme ve Yatırım A.Ş., Multi Kapadokya Emlak Geliştirme ve Yatırım A.Ş., Multi Magnesıa Emlak Geliştirme ve Yatırım Ltd. Şti., Multi Otuzbeş Emlak Geliştirme Yatırım İnş. ve Tic. A.Ş., Multi Yirmibeş Emlak Geliştirme Yatırım İnş. ve Tic. A.Ş.

TÜRKİYE’DE 13 ALIŞVERİŞ MERKEZİ YÖNETİYOR

Mevcut olarak toplamda 14 ülkede aktif olan Multi, Türkiye'de yönetmekte olduğu 13 alışveriş merkezi ile en büyük perakende platformu olarak biliniyor.

Multi’nin portföyünde yer alan alışveriş merkezleri şu şekilde: Forum Bornova, Forum Mersin, Forum Çamlık, Forum Aydın, Forum Ankara Outlet, Forum İstanbul, Forum Kapadokya, Marmara Forum, Forum Kayseri, Forum Gaziantep, Gordion AVM, Forum Erzurum ve Forum Magnesia.

500’den fazla çalışanı olan Multi, 40 yıllık perakende satış deneyimi ile dikkat çekerken, söz konusu şirketin 190’dan fazla ödülü bulunuyor. 
 

Resmi Gazete'de yayımlandı. Bunu yapmayanlar 3 bin 500 TL ceza alacak

Garanti'den bireysel emeklilik konusunda yeni kampanya

Aile Destek Ödemeleri uzatıldı. Hesaplara ne kadar geçecek?