Dekorasyon

Mumda tasarım etkisi: Light&You!

Light&You Mumları tasarım ve dekorasyon dünyasındaki ayrıcalıklı dokunuşlarıyla yaşam alanlarının yeni vazgeçilmezleri...


 Light&You Mumları, mum dünyasına farklı bir bakış getiriyor. Butik yaklaşımları ile ayrıcalıklı ürünler sunan Light&You Mumları, özel tasarımları kadar, kullanılan mango, vanilya, pudra ve karamel aromalarıyla da büyük ilgi görüyor.


Sıfırdan üretimle geliştirilen Light&You Mumları, 2 farklı model yaklaşımında zengin çeşitliliğe sahip. Yaşam alanında mumu aynı zamanda dekoratif bir obje olarak sergilemek isteyenler için mumlar, farklı boyut seçenekleri ile sunuluyor. Bu mumlar, tasarlanan kutularının şıklığıyla da oldukça cazip bir hediye alternatifi özelliğine sahip.


Bir diğer model ise bardak tasarımlarındaki mumlar… 


 Dinamik stilleri tercih edenlerin ilgisini çeken bu mumlar da, siyah ve altın işlemeli bardak tasarımları ile iki farklı seçeneğe sahip.


Kurumsal anlamda, tarzına, duruşuna ve tasarımına uygun çalışmalar isteyenler içinde özel üretimler yapan Light&You Mumları, ayrıcalıklı hizmet arayışında olan profesyonellerin favorisi… 


Yaşam alanlarına, tasarımları ve aromaları ile ayrıcalıklı dokunuşlar kazandıran Light&You Mumları’na Nişantaşı merkez ofisi Yosi Make My Day Events’dan ve Midnight Express, Bilstore, Fenix, Decocenter, Hotel Su Antalya, lidyana.com, koombin.com gibi özel noktalardan ulaşabilirsiniz.