Kent Haberleri

Münevver Karabulut cinayetinin işlendiği villa yıkıldı!

Türkiye’yi sarsan Münevver Karabulut cinayetinin işlendiği Bahçeşehir'deki villa kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı. 

Türkiye’yi sarsan Münevver Karabulut cinayetinin işlendiği Bahçeşehir'deki  Şelale Evleri Sitesi'nin de içinde bulunduğu site kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı.

MÜNEVVER KARABULUT CEİNAYETİNİN İŞLENDİĞİ VİLLAYA YIKIM KARARI!

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre ürkiye Bahçeşehir’deki 3 katlı evlerden oluşan Şelale Evleri Sitesi, kentsel dönüşüm kapsamında yıkım kararı verildi ve bugün yıkıldı.

Şelale Evleri Sitesi, 3 Mart 2009 günü işlenen bir vahşetle duyulmuştu. , 17 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut, erkek arkadaşı Cem Garipoğlu tarafından o sitenin 73 numaralı villasında öldürülmüştü. 

2020 yılında Şelale Evleri Sitesi hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Başakşehir Belediyesi 14 villadan oluşan Şelale Evleri’nin 12 katlı apartmanlara dönüşümü için İBB meclisine önerge sundu. Önerge 2021 yılında AK Parti ve MHP’nin oy birliği ile kabul edildi. Şelale Evleri Sitesi için kentsel dönüşüm kapsamında yıkım kararı çıktı.

 

VİLLA YIKILDI!

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre yıkım kararının ardından bugün Şelale Evleri’nde ilk yıkım gerçekleşti. Münevver Karabulut’un öldürüldüğü villanın da aralarında bulunan 4 villa yıkıldı.

VİLLALARIN YIKIMI İÇİN İTİRAZ EDİLMİŞTİ!

Şelale Evleri Sitesi hakkında çıkan bu yıkım kararından sonra,  Bahçeşehirli gönüllerden oluşan ‘Komşu İnisiyatifi Platformu’, villaların yıkım kararına itiraz ederek iptal davası başvurusunda bulundukları ortaya çıktı.

Vahşet evinin yıkılacağını öğrenen Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut “Villanın yıkılacağını bilmiyordum. Yeni duydum. İnşallah yıkılır” dedi.

Son dakika bilgisine göre bugün Şelale Evleri’nde ilk yıkım gerçekleşti ve Münevver Karabulut’un öldürüldüğü villanın da aralarında bulunan 4 villa yıkıldı.

Garipoğlu Ailesi’nin evleri icradan satılacak!

Cem Garipoğlu'nun annesinin dairesi ve dükkanı satıldı!

Cem Garipoğlu'nun annesinin Niğde'deki gayrimenkulleri satıldı!