Magazin

Murat Gezer'den Nazlı Çarmıklı'ya Kuruçeşme'de boğaz manzaralı ev!

Murat Gezer Nazlı Çarmıklı çiftinin Kuruçeşme'deki dillere destan Emin Vafi Korusu'ndan 90 milyon TL'lik yeni bir ev aldığı iddia dildi.Murat Gezer'in yalıda büyüyen eşi oturduğu daireyi beğenmeyince Gezer eşine 90 milyon TL değerinde olan evi hediye etti

Murat Gezer Nazlı Çarmıklı çiftinin Kuruçeşme'deki dillere destan Emin Vafi Korusu'ndan 90 milyon TL'lik yeni bir ev aldığı iddia dildi. Murat Gezer'in yalıda büyüyen eşi oturduğu daireyi beğenmeyince Gezer eşine 90 milyon TL değerinde olan evi hediye etti.

 

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, 2021 Haziran ayında evlenen Nazlı Çarmıklı ile Murat Gezer'den 'manzara'lı ev nakli geldi. Evliliklerinden önce İstinye'deki yer alan lüks bir sitede yaşamayı kararkaştıran çift, yaşamayı planladıkları 6 odalı dairelerini özenle dekore ettirdi. Fakat istedikleri gibi olmadı. Beylerbeyi'ndeki ailesinin yalısında büyüyen Nazlı Çarmıklı, alışık olduğu Boğaz manzarasını yeni evinde bulamadı. 

Eşi Murat Gezer'e bu isteğini söyleyen Nazlı Çarmıklı, yeni bir ev arayışlarında bulundu. Çift, hayal ettikleri evi Kuruçeşme'de bulunan Emin Vafi Korusu içerisinde buldu. İddialara göre Murat Gezer boğaz manzaralı bu ev için 90 milyon TL'yi gözden çıkardı. Yeni evin her alanı titizlikle dekore edilirken çiftin evleri, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden Avrupa Yakası'na giderken herkesin sağ tarafta mutlaka gördüğü bir yapı olduğu iddia edildi.

 

İstanbul'un sembol evlerinden biri olan ve ünlü mimar Bruno Taut'un tasarımı olan yapıyla komşu olan malikane, muazzam bir Boğaz manzarasıyla görenleri büyülüyor. Çiftin evinin yanında Ali Ağaoğlu'nun malikaneside yer alıyor.

Nazlı Çarmıklı ve Murat Gezer İstinye Park Residence'da oturacak!

Murat Gezer kimdir?