29 / 04 / 2024

Murat Hazinedar annesi adına Ordu'da okul açıyor!

Murat Hazinedar annesi adına Ordu'da okul açıyor!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın annesi merhume Eczacı İlhan Hazinedar adına Ordu’nun Fatsa ilçesinde eğitime kazandırmayı planladığı ortaokulu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte açacak



Ordu'da açılması planlanan 24 derslikli Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Eczacı İlhan Hazinedar Ortaokulu siyasi parti liderleri, Valiler, Kaymakamlar, Belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve binlerce vatandaşın katılımıyla açılıyor. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ında katılımlarıyla gerçekleşecek.


Açılış törenine Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı'nında katılması bekleniyor.


Gazetem İstanbul



Haber Ordu Gazete'de şu şekilde yer aldı;


Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın annesi merhume Eczacı İlhan Hazinedar adına Fatsa ‘da yaptırdığı okulun açılışı ünlülerin katılımıyla gerçekleşti. Açılışa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , CHP Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Seyit Torun,AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Fatsa Kaymakamı  Mehmet Yapıcı, DİSK Genel Başkanı Kani Beko, Eski Bakanlardan İşadamı Cavit Çağlar, işadamı Ali Ağaoğlu, Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Adnan Polat, sanatçı Oktay Kaynarca'nın yanı sıra Ordu ve İstanbul'da tanınan iş ve sanat dünyasının simaları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, annesi İlhan Hazinedar'ın yaşamı boyunca büyük bir önder olduğunu ve onun nasihatlerini yaşam ilkesi haline getirdiğini söyledi. Başkan Hazinedar, "Rahmetli annem çok özgürlükçü bir Cumhuriyet kadınıydı. Beni okuldan sonra Kur'an kursuna götürdü. Dedi ki 'evladım sen bu toplumun değerleriyle büyüyeceksin. Bütün değerlerini kucaklayacaksın. Milletine bağlı olacaksın.' Bu sözler benim yaşam biçimim oldu" dedi.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da  "Bana deseler ki, bu ülkeye ne yapmak istiyorsun. İlk hedefin ne olacak diye sorsalar ülkenin her tarafını okullarla donatırım derim" dedi. Konuşmaların ardından okulun açılış kurdelesi kesildi.



Ordu Gazete


Geri Dön