Kent Haberleri

Murat Kurum: İstanbul'un 39 ilçesini dönüştürmek istiyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, vatandaşın can ve mal güvenliğini teminat altına alacak bir dönüşüme start verdiklerine vurgu yaptı ve İstanbul'un 39 ilçesini dönüştürmek istediklerinin altını çizdi.   Bakan Kurum törende gerçekleştirdiği konuşmada, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ilk saatlerinden itibaren ilgili kurum ve kuruluşlarla beraber bölgeye gittiklerine dikkat çekti

AK Parti İstanbul milletvekili adayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bağlarbaşı Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Üsküdar Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (ÜSMEK) Sertifika Töreni'nde kursiyerlerle bir araya geldi ve burada açıklamalarda bulundu. 

Bakan Kurum törende gerçekleştirdiği konuşmada, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ilk saatlerinden itibaren ilgili kurum ve kuruluşlarla beraber bölgeye gittiklerine dikkat çekti. 

<resim2>

Her afette olduğu gibi vatandaşların yanına gittiklerinin altını çizen Murat Kurum, açıklamasında "Önce acılarını paylaştık. Ardından hızlı bir şekilde arama kurtarma çalışmalarının akabinde vatandaşlarımızın geçici barınma alanını, enkaz kaldırma süreçlerini, milletimizle birlikte el ele vererek yürüttük" ifadelerine yer verdi. 

İşte Bakan Murat Kurum'un o açıklamaları...

İstanbul'un, Türkiye'nin istikbali olduğuna vurgu yapan Bakan Murat Kurum, depremle mücadelenin, terörle mücadele kadar önemli olduğunu belirtti. 

Üsküdar Belediyesi ile beraber vatandaşın can ve mal güvenliğini teminat altına alacak bir dönüşüme start verdiklerine dikkat çeken Kurum, "Bir kısım konutların anahtarlarını teslim ettik. Yine bir kısmına ilişkin de çalışmalarımızı belediyemizle birlikte yürütüyoruz" dedi ve Üsküdar Kirazlıtepe'de, Ferah Mahallesi'nde, Üsküdar'ın güzelliğine güzellik katacak çalışmanın ilk etabının tamamlandığını dile getirdi. 

Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası'na bir günde 28 bin 795 başvuru geldi! 

Ev alacaklar dikkat! O ilde 46 adet 2+1, 3+1, 4+1 konut satılıyor! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Kirada yüzde 25 zam sınırı sürdürülebilir olacak mı? Aynı binada bir daire 13 bin, diğeri 3 bin lira!