Kim Kimdir?

Murat Tarman nereli, kaç kaşında?

Atakule GYO yönetim kurulu başkan vekili Murat Tarman nereli, kaç kaşında? Murat Tarman hangi görevlerde bulundu? İşte Murat Tarman biyografisi. Atakule GYO yönetim kurulu başkan vekili Murat Tarman nereli, kaç kaşında? Murat Tarman biyografisi

Atakule GYO yönetim kurulu başkan vekili Murat Tarman'ın biypgrafisi merak ediliyor. Atakule GYO yönetim kurulu başkan vekili Murat Tarman nereli, kaç kaşında? Murat Tarman biyografisi.

MURAT TARMAN KİMDİR?

1973 yılında İstanbul’da doğdu. Nurhan-İsmail TARMAN’ın büyük oğludur. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra 1993 – 1997 yılları arasında ABD’de Finans ve İşletme lisansını, 1997 – 1999 yılları arasında MBA yüksek lisansını bitirip ülkesine döndü. Sekiz ay süren askerlik görevini Malatya’da tamamladı.

Çimento, Tekstil, Gayrimenkul yatırım, İnşaat ve Elektrikli Ev Aletleri sektörlerinde faaliyet gösteren Tarman Group bünyesindeki şirketlerde, alt pozisyonlardan başlayarak değişik görevler aldı.

Bugün, TARMAN GROUP Icra Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. TÜSİAD üyesi, NATO ülkelerinde faaliyet gösteren Uluslararası Polis Birliği (IPA) Onursal üyesi , İstanbul Golf Kulübü ve Büyük Kulüp (Cercle d’Orient) üyesidir.

Evli ve 2 çocuk babası olan Murat Tarman, Golf, tenis ve binicilik gibi klasik sporların yanı sıra, çocukluğundan beri snowboard, wakeboard gibi sporlarla da yakından ilgilenmektedir. Türk Ressamlarına ilgi duyan Tarman aynı zamanda klasik otomobillere merakıyla da tanınmaktadır.

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? 

Murat Gigin kimdir, kaç yaşında? Hangi görevlerde bulundu?

İsmail Tarman kimdir, nereli, kaç yaşında?