29 / 06 / 2024

Murat Uzun, İzmir'in en uzun binasını tasarladı! M ²'si 6 bin dolara!

Murat Uzun, İzmir'in en uzun binasını tasarladı! M ²'si 6 bin dolara!

Murat Uzun, hedefleri İstanbul'daki gerçek anlamda rezidans olan projelerin yönetimlerinin ve İstanbul'daki değerli araziler üzerinde yapılacak projelerin çözüm ortağı olmak olarak özetleyerek, 2011 yılını atıl yılı ilan ettiklerini anlatıyor



PROJE Beyaz'ın Yönetim kurulu Başkanı Murat Uzun, hedefleri İstanbul'daki gerçek anlamda rezidans olan projelerin yönetimlerinin ve İstanbul'daki değerli araziler üzerinde yapılacak projelerin çözüm ortağı olmak olarak özetleyerek, 2011 yılını atıl yılı ilan ettiklerini anlatıyor. Uzun, bugüne kadar başta Kempinski Residences Astoria ve Kempinski Residence Bellevue olmak üzere TEM Avrupa Residence, Beyaz Ofis, Miracle Residence, Paradise Park ve Lidya Flats gibi projelerde çözüm ortağı olduklarını anlattı. Bu projelerin yanı sıra Türkiye'nin önde gelen işadamlarına kişisel gayrimenkul danışmanlık hizmeti de verdiklerini söyleyen Uzun, bu sayede 5 yılda 10 kat büyüdüklerini, geçen 5 yılda 200 bin metrekareden fazla kiralama ve satış gerçekleştirdiklerini, bugüne kadar yaklaşık 400 milyon liralık proje yönettiklerini kaydetti.

Metrekaresi 6 bin dolar
İzmir'e özgü Hilton'dan başka herhangi bir bina bulunmadığına işaret eden Uzun, İzmir'in en yüksek binasını tasarladıklarını belirterek, 'Tasarladığımız bina 37 katlı, İzmir'in en yüksek binası olacak. İnşaat firmasını da otel zincirini de bulduk. Yabancı bir zincirle anlaştık. Arsa arayışımız devam ediyor. Proje bütün İzmir'i tanımlayacak. Burada 6 bin dolar metrekare birim fiyatı taahhüt ediyorum. İzmir'in en pahalı binası olacak' diye konuştu.

CEO'ların gayrimenkullerini yönetiyor
FutboculardanTürkiye'nin önde gelen şirketlerinin CEO'larına kadar geniş bir yelpazede gerek kurumsal, gerekse bireysel gayrimenkul yatırım danışmanlığı hizmeti sunduklarını ifade eden Beyaz, Biz herkezin işini en eyi yapmasını istiyoruz. Futbolcuysa futbolumu iyi oynasın, CEO'ise şirketini iyi yönetsin. Aklı gayrimenkullerinde olmasın, Biz onların adına gayrimenkullerini en iyi şekilde değerlendiriyoruz' dedi. Uzun, şu anda 8 CEO'ya gayrimenkul danışmanlık hizmeti verdiklerini ve olnların gayrimenkullerini yönettiklerini anlatarak. 'Gizlilik prensiplerimiz nedeniyle isimlerini açıklayamıyorum. Örneğin bir şirketin hem CEO'suna, hem de patronuna hizmet veriyoruz ama ikisinin de birbirinden haberi yok' diye konuştu.

Sabah Emlak


Geri Dön