Altın & Dolar

MUSİAD Başkanı'ndan dolar açıklaması: Yıl sonunda 30 TL'yi aşacak!

Seçimlerin ardından yükselişe geçen dolar kuru ile ilgili Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mahmut Asmalı önemli açıklamalarsa bulundu. İşte o açıklama

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mahmut Asmalı, seçimlerin ardından yükselişe geçen dolar için, yıl sonunda 30 lira seviyesini geçeceğini söyleyerek önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklama..

DOLAR YIL SONUNDA 30 TL'Yİ GEÇER!

Seçimlerin ardından yükselişe geçen dolarla ilgili Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mahmut Asmalı, önemli değerlendirmelerde bulundu.

Asmalı doların yıl sonunda 30 TL'yi geçeceğini söyleyerek şu açıklamaları yaptı: “Döviz kurunda bu kadar ani yükselişi beklemiyorduk” diyen Asmalı, “(dolar/TL’nin) Yıl sonunda da 30’lu rakamları geçmeyeceğini düşünüyorduk. Ancak son artışlarla birlikte yıl sonunda 30 TL’yi biraz aşabileceğini düşünüyoruz” dedi.

İKİ BÜYÜK SORUN....

Mahmut Asmalı, Türkiye ekonomisindeki kronikleşen iki sorunun enflasyon ve cari açık olduğunu söyledi. 

Yeni kabineye yönelik yaptıkları önerilerde ana çerçevenin ‘reel politikaya dönüş’ olduğunu belirten Asmalı, “Merkez Bankası enflasyon beklentisini yüzde 5’lerde tutmamalı. Aradaki sapma çok fazla olursa inandırıcılığı sorgulanmaya başlıyor” açıklamasını yaptı.

7 Temmuz dolar/TL ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı kaç TL? Dolar bugün ne kadar oldu? Güncel dolar kuru kaç TL? 7 Temmuz 2023 dolar/TL kuru...

DOLARDA SON DURUM NE?

Dolar kuru milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kuru bugün  yüzde 0,40 düşüşe geçti. Dolar alış fiyatı 26,092 lira, satış fiyatı ise 26,148 lira. Dolar endeksi ise 102,358 bandından hareket ediyor. Piyasaların gözü Amerika Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Bankanın açıklayacağı karar piyasalar üzerinde etkili olacak. Özellikle altın ve dolar piyasasının yönünü belirleyecek. Fed'in temmuz ayında 25 baz puan artışı yapması bekleniyor. 

Dolar/TL şu anda ne kadar? 7 Temmuz Cuma dolar yükseldi mi, düştü mü? Dolar bugün kaç lira?

Gram altının 1.800 TL olacağı tarih açıklandı! O tarihte çarşı pazar karışacak! Altınını kapan kuyumcuya koşacak