27 / 04 / 2024

Mustafa Ak: 1600 konutluk Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesini hayata geçirdik!

Mustafa Ak: 1600 konutluk Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesini hayata geçirdik!

Keçiören'i modern bir görünüme kavuşturmak için çalıştıklarını anlatan Belediye Başkanı Mustafa Ak, 1600 konutluk Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesini hayata geçirdiklerini ve Keçiören için çalışmalarının devam edeceğini söyledi...



KEÇİÖREN'İ modern bir görünüme kavuşturmak için çalıştıklarını anlatan Belediye Başkanı Mustafa Ak, şöyle konuştu:" 1600 konutluk Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesini hayata geçirdik. 


Dev projede sosyal yaşam alanlarından, özel donatılara, modern ve kimlikli yapılardan, estetik çevre düzenlemelerine kadar her detayı düşündük. TSE standartlarına uygun; engellilerin ve yaşlıların rahatı için yaptığımız engelsiz kent meydanı projemiz, Avrupa standartlarına uygun kaldırım çalışmaları, bir rekora imza attığımız asfalt serim çalışmalarımızla Keçiören'i altyapısı mükemmel bir ilçeye dönüştürme gayreti içinde olduk. Sosyal projelerimiz her daim öncelikli oldu. Engelli Gündüz Misafirhanesi ile engelli çocuklarımızın hayata katılmalarını, kendi yaşıtlarıyla sosyalleşip gelişmelerini sağlıyoruz. 


Çünkü biz her insanımızı aynı derece önemsiyor; sosyal belediyeciliğin gereğini yerine getiriyoruz. Evde Bakım Hizmeti ile engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın evde ağız ve diş sağlığı bakımlarını yapıyor, dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneğini sergiliyoruz. 


Bu sayede onların yardım seslerine kulak veriyor, evler inde bakım hizmeti almalarını sağlıyoruz. Hasta ve Yakınları Konukevi ile hasta ve hasta yakınlarını 5 yıldızlı otel konforunda ağırlıyoruz. Sağlık nedenleriyle il dışından gelen, maddi yetersizlik içinde olan hasta ve yakınlarının Ankara'da bulundukları sürede, geçici konaklama ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Yaşlı Oteli ile hem bakım ihtiyacı olan yaşlıların hem de yaşlılarına evde bakmak zorunda oldukları için yaşam alam daralan ve psiko-sosyal yönden çok ciddi sıkıntılar yaşayan ailelerin yardımına koşuyoruz. Gözünüz arkada kalmasın diye aile büyüklerinize biz bakıyoruz." 



Hürriyet Gazetesi 


Geri Dön