Sektörel

Mustafa Baygan: Dönüşüm, konut sektörüne yaradı!

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan'ın da katılımıyla Ege Bölgesi Sanayiciler Odası'nda düzenlenen 'Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkulde Yatırım Fırsatları Semineri'nde kentsel dönüşüm ve gayrimenkulde girişimcilik konuları masaya yatırıldı.

İzmir ve bölgesinin son 10 yılda gayrimenkul hareketliliği konusunda dramatik gelişimler gösteren illerin başında yer aldığını belirten, ERA Türkiye Grup Direktörü Kerem Emin Özçelik, "Gayrimenkul hareketliliğini olumlu yönde etkileyecek yegâne faktörlerin başında Kentsel DöKentsel Dönüşüm seminerinde, İzmir'in konut sektörü açısından önemli bir gelişme gösterdiği vurgulandı nüşüm bulunuyor. 

İzmir Türkiye'nin üçüncü büyük kenti olarak konut sektörü açısından önemli bir gelişme potansiyeli taşıyor. 


Kentsel dönüşüm çalışmaları son zamanlarda ciddi hız kazandı. 

Cazibe merkezi Yeşildere, Uzundere, Bayraklı, Bornova, Gaziemir, Örnekköy, Buca ve Balçova kentsel dönüşüm projelerinin en fazla yaşanacağı bölgeler olacaktır" dedi. 


ERA Türkiye Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü Kadir Tümen de, "Özellikle şehre olan göçün nitelikli olarak artması ve bu doğrultuda konut ihtiyacının artması ile ulaşım imkânlarının kolaylaşması şehri Ege Bölgesi'ni cazibe merkezi haline getirdi" diye konuştu. 


Milliyet Ege