18 / 05 / 2024

Mustafa Sandal’ın eski eşi Emina Jahovic 30 milyona lüks villa yaptırıyor!

Mustafa Sandal’ın eski eşi Emina Jahovic 30 milyona lüks villa yaptırıyor!

Mustafa Sandal'ın eski eşi ünlü şarkıcı  Emina Jahovic, 30 milyona lüks villa yaptırıyor. Ünlü sanatçının yeni malikanesi, dudak uçuklatan fiyatıyla magazin gündeminde...



Mustafa Sandal'ın eski eşi ünlü şarkıcı  Emina Jahovic, yeni malikanesi için kesenin ağzını açtı. Yeni lüks villası için 30 milyonu gözden çıkaran ünlü sanatçı çocuklarıyla birlikte artık yeni yaptıracağı malikanede  yaşayacak.

30 MİLYONA LÜKS VİLLA!

Mustafa Sandal'ın eski eşi ünlü şarkıcı  Emina Jahovic, yeni yaptıracağı lüks villayla ilgili gündeme düştü.  Jahovic, memleketi Sırbistan'da büyük bir villa yaptırmak için 30 milyonu gözden çıkardı.

MEMLEKETİ SIRBİSTAN'A YENİ MALİKANE

Mustafa Sandal ile 10 yıl süren evliliğinden iki oğlu olan ünlü şarkıcı Emina Jahovic, memleketi Sırbistan'da lüks bir villa yaptırıyor.

Jahovic, doğup büyüdüğü Novi Pazar'da çocuklarının ve ailesinin isteklerini karşılayacak büyük ve lüks bir ev inşa ettiriyor. 

Sabah Gazetesi'nden Merve Yurtyapan haberine göre; dağlık bölgede aldığı büyük arazideki evin son durumu Sırp basınında da yer aldı ve ünlü şarkıcının eve 30 milyon lira harcamayı planladığı iddia edildi. Jahovic, memleketine gittiğinde artık bu evde konaklayacak.

Mustafa Sandal’ın eski eşi Emina Jahovic 30 milyona lüks villa yaptırıyor!

EMİNA JAHOVİC KİMDİR?

Emina Jahovic (Doğum tarihi: 15 Ocak 1982, Novi Pazar), Sırbistan'ın tarihi Sancak Bölgesi'nde doğan Sırp şarkıcı, dansçı besteci ve oyuncu.

Öta yandan, Türk "Fabrika" markası ve Makedon "Kara" markası için katalog modelliği yaptı. Basketbol oyuncusu Mirsad Türkcan'ın kız kardeşi, İki ülke ayrılmadan önce yapılan son yarışmanın kraliçesi, Sırbistan ve Karadağ Güzeli profesyonel manken Dina Dzankovic'in görümcesi, şarkıcı Mustafa Sandal'ın eşi olarak biliniyor.

Ülkesinde Emina Jahovic (Emina Yahoviç), Türkiye'de ise Emina Sandal ve Emina Türkcan olarak tanınır. Fakat Türkcan (Turkdzan) soyadını resmî olarak hiçbir zaman almamış. 

Bu soyad, sadece ağabeyinin -Türkiye millî basketbol takımı'na girmeden önce- Türk vatandaşlığına geçtikten sonra aldığı soyaddır Boşnak kökenli bir Müslüman'dır. Bir kez Bosna-Hersek ve bir kez de Sırbistan için Eurovision Şarkı Yarışması elemelerine katılan Emina Jahovic, İstanbul'da yaşamakta.

Ülkesinin ve diğer Balkan ülkelerinin müzik dünyasında halk tarafından ve otoritelerce yaygın olarak (Diva/Müziğin Prensesi) lakapları ile anılmakta. Ana dili Sırpça olmak üzere, Boşnakça, Türkçe ve İngilizce bilmekte ve Hırvatça, Karadağca gibi diğer Balkan dillerini de anlayabilmektedir.

Mustafa Sandal'a kiracısından 100 bin dolarlık zarar!

Mustafa Sandal'dan Emina Jahovic'e kira geliri davası!

Mustafa Sandal oğulları için 1 milyon dolara ev aldı!

 

  


Geri Dön