Kim Kimdir?

Mustafa Saydam kimdir?

Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Saydam kimdir? İşte ayrıntılar... Ağrı'da 1966 yılında doğan Saydam, lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nde tamamlamıştır

Mustafa Saydam, Türk bankacılık sektöründe uzun yıllardır hizmet veren bir yönetici olarak tanınmaktadır. Ağrı'da 1966 yılında doğan Saydam, lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nde tamamlamıştır.

Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Saydam kimdir? İşte ayrıntılar...

Kariyerine 1993 yılında VakıfBank'ta Müfettiş Yardımcısı olarak başlayan Saydam, burada yaptığı çalışmalar ve başarılarıyla kısa sürede yükselerek Müfettiş ve daha sonra Müdür Yardımcısı ve Müdür olarak çeşitli şube ve birimlerde görev almıştır. 2005-2010 yılları arasında VakıfBank'ta İnsan Kaynakları Başkanlığı'nda, 2010-2013 yılları arasında ise Teftiş Kurulu Başkanlığı'nda Başkan olarak görev yapmıştır.

Saydam, 2013 yılında VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmış ve bu görevini 2019 yılına kadar sürdürmüştür. Aynı zamanda Vakıf Emeklilik'te Genel Müdür Yardımcılığı ve Vakıf Pazarlama'da Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde de bulunmuştur.

26 Mart 2021 tarihinde VakıfBank'ın 67. Olağan Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu Üyesi seçilen Saydam, aynı gün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı'nda VakıfBank Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanmıştır. Bu görevi halen sürdürmektedir.

Saydam, Türk bankacılık sektöründe uzun yıllardır edindiği deneyim ve birikimleriyle VakıfBank'ın daha da büyümesi ve güçlenmesi için çalışmalarını sürdürmektedir. Evli ve iki çocuk babası olan Saydam, İngilizce bilmektedir.

Kıvanç Zaimler Kimdir?
Hüseyin Arabul Kimdir?
Ahmet Yaşar Eşmekaya Kimdir?