Kentsel Dönüşüm

Mustafa Zengin: Yerinde kentsel dönüşümü en sağlıklı şekilde gerçekleştirmek istiyoruz!

Mustafa Zengin, toplu açılışlarda Başıbüyük Mahallesi'nde üç adet park ve bir aile sağlığı merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Başkan Zengin, yerinde kentsel dönüşüm projesini de halkla hep birlikte hayata geçireceklerini söyledi...


Başkan Zengin, yerinde kentsel dönüşüm projesini de halkla hep birlikte hayata geçireceklerini ve bilgilendirme ofisi açacaklarının müjdesini verdi.  Mahalle bazında yapılan açılışlara yenilerini ekleyen Maltepe'nin Chp'li Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin; ideolojileri ne olursa olsun, hiçbir ayrım gözetmeksizin Maltepe'nin her noktasına eşit hizmet etmek prensibinden hiçbir zaman vazgeçmediğini vurguladı. Zengin, "Burada yıllardır, vatandaşlarımız huzurlu ve rahat olsunlar diye uğraşıyoruz. Ama önceliğimiz her zaman çocuklardır. Bulduğumuz her boş alanı parka dönüştürmeye devam ediyoruz." dedi. 


Yerinde kentsel dönüşümü en sağlıklı şekilde gerçekleştirmek istediğini yineleyen Başkanı Zengin, "Hepimizin temel isteği Başıbüyük'e sağlıklı mekanlar kazandırmak. 


Sizler olmadan karar vermeyeceğiz. Birlikte başaracağız. Yeni bir aile sağlığı merkezi yaptık. Vatandaşlarımız on üç katlı binalar istemiyor. Onun yerine dört katlı binalar olsun istiyoruz. Önemli olan haklı olduğumuzu TOKİ'ye ve devlete anlatmak. Evleriniz yıkılmayacak, tapularınızı vereceğiz. 


Yerinde kentsel dönüşüm için Büyükşelıir Belediyesi'ııin de destek olması gerektiğinin önemine vurgu yapan Prof. Dr. Mustafa Zengin, "Bir doktor ve içinizden biri olarak, Süreyyapaşa'lı olduğumu, Başıbüyük çocuğu olduğumu biliyorsunuz. 


Önümüzdeki süreç önemli. Kararı sizler vereceksiniz.biz, çocuklarınızın geleceği güzel olsun diye varız. Başıbüyük'ü güzelleştirmek için çalışıyoruz." dedi. 


Anayurt