Ekonomi

Müşterilerine 2000 TL nakit hediye veren banka alışverişlere kolaylık sağlıyor!

Banka müşterisi olan vatandaşların hesabına 2.000 TL nakit yatıracağını açıkladı. Bu bankanın müşterileri haberi duyunca sevindi. Bu kampanyayı yapan hangi banka ve şartları ne?Hatta bankalar yeni müşteri çekebilmek adına ciddi bir yarış içerisine girmiş bulunuyor

Yeni yılın gelmesinin hemen ardından tüm bankalar müşterilerini kaybetmemek adına yeni kampanyalar düzenleme içerisine girdi. Hatta bankalar yeni müşteri çekebilmek adına ciddi bir yarış içerisine girmiş bulunuyor. Bu bankalardan birisi de Ziraat Bankası oldu. Müşterileri için yeni kampanya düzenlediklerini açıklayarak tüm müşterilerinin dikkatini üzerine çekmeyi başardı. Ziraat Bankası’nın yeni kampanyası tüm vatandaşlar üzerinde büyük bir ses getirdi. 

Ziraat Bankası’ndan müşterilerine büyük jest

Her geçen gün yeni kampanya düzenleyen bankalar arasında bu defa Ziraat Bankası yerini aldı. Müşterileri için düzenlemiş olduğu kampanya ile yüzleri güldürdü. Ziraat Bankası’nda banka kartı bulunma şartı olan kampanya ile müşterilerine 2.000 TL’ye kadar nakit destek vereceğini açıkladı. Ziraat Bankası ile tatil budur firmasının yapmış olduğu anlaşma kapsamında tüm Ziraat Bankası’nda banka kartı bulunan müşterilerine özel 2.000 TL’ye varan hediye desteği verileceği açıklaması yapıldı. 
 

Ziraat Bankası’nın kampanya şartları ve detayları

Ziraat Bankasının düzenlemiş olduğu kampanya detayları ile müşterilerine sunuldu. Bankanın yapmış olduğu açıklamaya göre tatil budur sitesi üzerinden 20 bin TL ve üzeri alışveriş yaptığınız takdirde bu kampanyadan yararlanabileceğiniz yönünde. Banka kampanyanın detaylarını da açıkladı. Yapmış olunan açıklamaya göre 7.500 TL’lik alışveriş yapan müşterilerine 750 TL verecek. 12.500 TL ila 19.999 TL alışveriş yapan müşterilerine ise 1.250 TL hediye destek vereceğini açıkladı. Toplamda 2.000 TL hediye desteği verecek. Kampanyaya katılmak için son tarih 28 Şubat olarak belirlendi. Bu kampanyaya katılmış olan ve alışveriş yapan Ziraat Bankası müşterilerinin kartlarına 2.000 TL nakit hediyesi desteği ise 7 Mart tarihinde hesaplarına yükleneceği açıklandı. Kampanya şartlarına göre 10 Nisan 2023 tarihine kadar hediye paranızı kullanmanız gerektiğini belirtti. 11 Nisan tarihinde bu hediye ödemeleri kartlardan geri çekileceği bilgisi de müşteriler ile paylaşıldı. Son başvuru tarihi ve hediyeyi kullanmak için son tarihi kaçırmamalısınız. 

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik çok önemli duyuru... Ziraat Bankası'ndan son dakika açıklaması

İş Bankası Maximum kartı olanlar hemen baksın! Yeni bir kampanya açıklandı! 14 Mart'a kadar vaktiniz var!

Emeklilere 3 yılda 1 verilen ek ödemeler başladı! İşte bankaların güncel duyurusu!