Genel

Mutfak dekoru ve tasarımı için ne kadar bütçe gerekir?

Taşınma veya genel tadilat nedeni ile 10 yılda bir mutfaklarını yenileyen kadınlarımız, 3 ila 15 bin lira arasında harcama yapıyor.

Mutfaklarda tasarım ve kaliteden çok fonksiyonellik arayan Türk kadınları, tıpkı modada olduğu gibi, mutfaklarda da yeni trendleri takip etmeye başladılar.


Mutfaklarda tasarım ve kaliteden çok fonksiyonellik arayan Türk kadınları, tıpkı modayı olduğu gibi, mutfakta da yeni trendleri takip etmeye başladı. Taşınma veya genel tadilat nedeni ile 10 yılda bir mutfaklarını yenileyen Türk kadınları, 3 ila 15 bin lira arasında harcama yapıyor. Türk kadınlarının vakitlerinin önemli bir kısmını mutfakta geçirdikleri için, mutfakta kör nokta istemediklerine dikkat çeken Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, “Mutfağın her santimetresini kullanmak istiyoruz. Bu da ister istemez tasarım ve kaliteyi birazcık geriye iterek, fonksiyonelliği ön plana çıkarıyor” dedi.


Mutfak trendlerinin otomotiv ve moda gibi yakından takip edilir hale geldiğini açıklayan Ece Ceylan Baba, “Günümüz mutfak trendlerinde parlak ve doğal doku renklerin hâkim olduğu ve hatta porselen menşeili tezgâhların tercih edilmeye başladığı bir dönemi yaşıyoruz” dedi.


Yeni Akit