Ekonomi

Mutfak tüpünde dev kampanya! İpragaz 12 kg'lık ev tüpü ne kadar? İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpü, ev tüpü kullanan tüketicileri sevindirecek haber İpragaz'dan geldi. İpragaz 12 kilogram mutfak tüpüne sonbahar kampanyası yaptığını açıkladı. Peki, 12 kg'lık mutfak tüpü ne kadar, kaç TL oldu? İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi...İpragaz tarafından yapılan kampanya, 12 kilogramlık İpragaz ev tüplerinde ve kampanyaya katılan bayilerde 25 Ekim 2022 tarihine kadar geçerli olacak

İpragaz tüp iPApp müşterilerine özel kampanyasını açıkladı. İpragaz tarafından yapılan kampanya, 12 kilogramlık İpragaz ev tüplerinde ve kampanyaya katılan bayilerde 25 Ekim 2022 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanya kapsamında 12 kg'lık mutfak tüpü 28 TL birden düştü.

 

İPRAGAZ TÜP KAMPANYASINDAN NASIL YARALANABİLİRSİNİZ?

Kampanyadan faydalanmak için alacağınız kodun, siparişinizin sepetim aşamasında "Promosyon Kodu Kullan" alanına girilmesi gerekiyor. Kodun girilmesi ile birlikte kampanyalı indirimli fiyat otomatik olarak uygulanıyor. Kampanya kapsamında 12 kilogramlık ev tütüne 28 Türk Lirası indirimle satın almış olacaksınız. 

Kampanya şartları, belirlediğiniz konum için geçerli sayılıyor. Sipariş vereceğiniz adresin yer aldığınız il veya ilçenin konumuzdan farklı olması durumunda, kampanya koşullarında farklılık gösterebilir. İşte kampanyaya dair merak edilen diğer tüm detaylar...

 

iPAPP TÜP KAMPANYASININ DETAYLARI 2022

12 kilogramlık tüp kampanyasının detaylarını açıklayan İpragaz şu bilgileri verdi:

Kampanyadan faydalanmak için alacağınız kodun, siparişinizin sepetim aşamasında “Promosyon Kodu Kullan” bölümüne girilmesi yeterli oluyor. Kodun girilmesinden sonra kampanyalı fiyat otomatik olarak uygulanacak. Bu kapsamda 12 kg mutfak tüpü 275 Türk Lirası fiyatla satışa sunulacak.

Kampanya, 12 kilogramlık ev tüplerinde ve kampanyaya katılan bayilerde 25 Ekim 2022 tarihine kadar geçerli olacak.

Kampanya şartları, kampanya şifresini almak için belirlediğiniz konum için geçerli olacak. Sipariş vereceğiniz adresin bulunduğu il veya ilçe’nin konumuzdan farklı olması durumunda kampanya koşulları farklılık gösterebilir.

Tüp siparişlerinizde sepette indirimden faydalanmanız için, "Şifre Al"a tıkladığınız konum (İl ya da İlçe) bilgisi ile tüp sipariş teslimat adresinizde yer alan il, ilçe bilgisi aynı olmalıdır.

Kampanyadan iş yeri aboneleri faydalanamaz.

Kampanya sadece İPApp üzerinden verilen siparişlerde geçerli olacak.

Her üye, Kampanyadan 45 gün içinde bir kez faydalanabilir.

Bu kampanya sadece online bayi olarak hizmet verilen bölgelerde, kampanyaya katılan İpragaz bayilerinde geçerli olacak.

Kampanya aylık 100.000 katılım ile sınırlı tutuldu.

5307 Sayılı Kanun’un 10. Maddesi uyarınca fiyatlar dağıtım şirketleri tarafından belirlenmiştir. Bu kapsamda, İpragaz tüp fiyatlarında değişiklik yapabilir.

İPRAGAZ 12 KİLOGRAM MUTFAK TÜP FİYATLARI NE KADAR KAÇ TL?

  1. 12 Kilogram - Şişman Tüp: 303,00 Türk Lirası 
  2. 12 Kilogram - Uzun Tüp: 303,00 Türk Lirası  
  3. 2 Kilogram - Dar Çember Piknik Tüpü: 60,00 Türk Lirası  
  4. 2 Kilogram - Geniş Çember Piknik Tüpü: 60,00 Türk Lirası 

AYRINTILAR İÇİN: https://ipapp.ipragaz.com.tr/

Prefabrik ev yardımı ne kadar? Prefabrik ev desteğini kimler alacak?

Akaryakıt fiyatlarında düşüş sinyali? Brent petrolde deprem!

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı yapacak! Başvuru tarihi ve şartları...