Ticari

Mutlu Ofis konsepti performans artırıyor!

İş yaşamında tüm geleneksel alışkanlıkları değiştiren ve yerleşik kalıpları yıkan Y kuşağı, "özgür ve esnek ofisler"de işi, sosyal hayatı ve sporu bir arada yürütmek istiyor.

İş yaşamında tüm geleneksel alışkanlıkları değiştiren ve yerleşik kalıpları yıkan Y kuşağı, "özgür ve esnek ofisler"de işi, sosyal hayatı ve sporu bir arada yürütmek istiyor.  Ankara'da "MutluOfis" konsepti ile hayata geçirilen Regnum Sky Tower, Y kuşağının iş yaşamındaki tüm bu beklentilerine karşılık veriyor. 


PERFORMANS ARTIYOR 

Ankara'da "Mutlu Ofis" ıııottosuyla yola çıkan Regnum Sky Tovver, Y kuşağının çalışacağı ofis tipine öncülük ediyor. Canpa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ü/.caıı. performansı canlandırmanın yolunun, özgür ve eğlenceli ofislerden geçtiğini söyledi. Projenin detaylarını anlatan üzcan "150 metre yüksekliğindeki Regnum Sky Tower, kapalı yüzme havuzundan şehir manzaralı gezi terasına, restorandan spor merkezine, sinemadan 2 bin 500 metrekarelik anti stres bahçesine, squash, plnystation, mini golf ve özel misafirlerini ağırlayabileceği "VIP lounge"a sağladığı çoşitli sosyal donatılar ve konforla, çalışanı ofise bağlayacak" diye konuştu. 



Sabah Ankara