29 / 04 / 2024

Muzaffer Gülöz, Ataköy Konakları'nın içine AVM yapacak

Muzaffer Gülöz, Ataköy Konakları'nın içine AVM yapacak

Viaport'un eski Genel Koordinatörü Muzaffer Gülöz, Ataköy Konakları içindeki 25 bin metrekarelik alanı Ataköy'ün en işlek alışveriş merkezi yapmaya hazırlanıyor



Sefaköy Armoni Park, Kayseri Park,  Ankara  Vialine'da yöneticilikleri devam eden eski Viaport Genel Koordinatörü Muzaffer Gülöz, Ataköy Konakları girişinde yer alan 25 bin metrekarelik alanı bölgenin en işlek alışveriş merkezi (AVM) yapmak için kolları sıvadı.

SİNERJİ GRUBU DA VAR
Henüz ismi belirlenmeyen ve Kasım ayında açılması planlanan AVM'nin hem kiralamasını hem de 1 yıllık yönetimini yapacağını söyleyen Gülöz, sadece arazinin 50 milyon euro olduğunu, merkeze 60 milyon euro daha yatırım yapılacağını belirtti. "Böyle bir dönemde bu büyüklükte bir yatırım yapmak ciddi bir babayiğitlik. Ancak lokasyon çok cazip bir alan" diyen Gülöz, Florya, Yeşilköy, Yeşilyurt, Bakırköy ve E - 5 ile sınırlı olan güzergâhın AVM'nin kapsama alanına girdiğini ve aylık 650 bin ziyaretçi potansiyelinin olduğunu ifade etti. Gülöz liderliğini Abdullah Kiğılı'nın yaptığı Sinerji Grubu'nun da AVM içinde yer alacağını söyledi.

Sigara yasağına özel alan kuruldu
OTOPARKLARLA birlikte 6 kat olarak planlanan ve 116 mağazanın faaliyet göstereceği AVM'nin giriş katı teknoloji mağazaları, 1000 metrekarelik çocuk oyun alanları ve hipermarket için ayrıldı. Girişin üstü bayan ve bay hazır giyim, kozmetik ve kuyum mağazalarına, 3. kat ise çocuk giyim ve aktif spor olacak. En üst kat restoranlara ayrıldı. Sigara içme yasağından AVM'nin etkilenmesi için 500 metrekarelik bir açık alan oluşturuldu.
Pınar ÇELİK/Sabah


Geri Dön